Početna
Zdravo starenje
PRIPREMITE SE ZA ZDRAVU BUDUĆNOST!
NIKAD NIJE KASNO ZA POČETAK
Možda niste puno razmišljali o starenju - većina nas ne razmišlja o tome u mladosti! No, vjerojatno želite živjeti što dulje i što kvalitetnije – želite biti snažno, aktivni i društveni, zdravog tijela i oštrog uma. Upravo zato je briga o vašem zdravlju i blagostanju danas neprocjenjivo ulaganje u sjajnu budućnost. I nikad nije kasno za početak - uspjet ćete uz Wellosophy!
JESTE LI ZNALI?
Zdrav način života važan je tokom cijelog života. Hranjiva prehrana bogata proteinima, zajedno s redovnom tjelesnom aktivnošću ne samo da gradi jake kosti, već i održava mišićnu masu i tjelesne funkcije kako starimo (Burd et al., 2019.).
OTKRIJTE SVOJE POTREBE!
ISPUNITE UPITNIK
SVAKODNEVNA PODRŠKA ZA ZDRAVLJE I SNAGU
MORSKI KALCIJ I VITAMIN D
ZAŠTITITE SNAGU KOJU NE MOŽETE VIDJETI
Uzimanje odgovarajuće količine kalcija tokom života ključno je za smanjenje rizika od razvoja krhkih kostiju kasnije u životu – posebno za žene nakon menopauze! Unosite li danas dovoljno kalcija za održavanje kostiju sutra? Wellosophy Morski kalcij i vitamin D vrhunski je dodatak kalcija s visokim procentom Aquamina – morskog kalcija iz održivog izvora sa 72 minerala u tragovima, koji osigurava bolju apsorpciju od drugih vrsta kalcija, zajedno s vitaminom D, koji također podržava apsorpciju kalcija.
1. HRANA BOGATA KALCIJEM
1. HRANA BOGATA KALCIJEM
SAZNAJTE VIŠE
2. KREĆITE SE
2. KREĆITE SE
SAZNAJTE VIŠE
3. IZAĐITE VANI
3. IZAĐITE VANI
SAZNAJTE VIŠE
4. DODACI PREHRANI
4. DODACI PREHRANI
SAZNAJTE VIŠE
4 KORAKA DO BOLJEG ZDRAVLJA KOSTIJU
Osim unošenja dovoljnih količina hrane bogate kalcijem, postoje i druge jednostavne odluke vezane za načina života koje možete poduzeti kako biste povećali snagu i zdravlje svojih kostiju!
WELLNESS PAKET ZA ŽENE
WELLNESS PAKET ZA ŽENE
SAZNAJTE VIŠE
WELLNESS PAKET
WELLNESS PAKET ZA MUŠKARCE
WELLNESS PAKET ZA MUŠKARCE
SAZNAJTE VIŠE
ŠIROKI SPEKTAR HRANJIVIH SASTOJAKA ZA ZDRAVO STARENJE
Kako starimo, metabolizam se usporava zbog smanjenja mišićne mase, zato trebamo manje kalorija, ali ne i manje hranjivih materija Naša tijela još uvijek trebaju mnoge važne hranjive materije iz naše prehrane – što može biti izazov ako jedemo manje hrane! Wellosophy Wellness paket praktično je dnevno rješenje koje pruža široki spektar hranjivih materijai sa naučno dokazanim zdravstvenim prednostima. Odličan izbor za podršku dobrom zdravlju u bilo kojoj dobi!
PROTEINSKA MJEŠAVINA
PROTEIN ZA SNAGU I VITALNOST
Kako starimo, sposobnost tijela da raste i održava mišiće opada, uz smanjenjej snage i fizičke funkcije. Adekvatan unos proteina je od vitalnog značaja tokom života kako bismo osigurali optimalnu mišićnu masu kako starimo. Wellosophy Proteinska mješavina je jednostavan način da osigurate da dobijete proteine ​​koji su potrebni vašem tijelu. Nearomatizirani i nezaslađeni prah bogat je proteinima prirodnog porijekla i dijetalnim vlaknima i tako je jednostavan za korištenje – samo dodajte mjericu u bilo koje jelo ili piće!
NARUČITE PROIZVODE
Wellosophy Wellness paket za muškarce
Nema na zalihama
(388)
Wellosophy
Wellosophy Wellness paket za muškarce
66,95 KM
PRETPLATITE SE I UŠTEDITE! 4 za 3
UČINITE VJEŽBANJE DIJELOM ŽIVOTA!
Tjelesna aktivnost jedna je od najvažnijih stvari koje možete poduzeti kako biste svoje tijelo održali jakim, fleksibilnim, aktivnim i zdravim do duboke starosti. A učiniti tjelesnu aktivnost dijelom svakodnevnog života ne mora biti teško - poslušajte Joacimovu priču!
ZDRAVA PROBAVA I IMUNITET
ZDRAVA PROBAVA I IMUNITET
SAZNAJTE VIŠE
ZDRAVI ŽIVOT
ZDRAVI ŽIVOT
SAZNAJTE VIŠE
KONTROLA TJELESNE TEŽINE
KONTROLA TJELESNE TEŽINE
SAZNAJTE VIŠE

Kutak za inspiraciju

4 koraka do zdravijih kostiju
Wellosophy

4 koraka do zdravijih kostiju

Jeste li znali da, kada navršite 30 godina, vaše kosti polako gube gustoću i povećava se rizik od razvoja krhkih kostiju kasnije u životu? Umanjite taj rizik poduzimanjem 4 jednostavna koraka za izgradnju i održavanje snažnih, zdravih kostiju!

Pročitaj

Ostale kategorije

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR