Kako postići prirodni, "no make-up" izgled uz Waunt - hibridnu kolekciju za njegu kože!

Koliko god volimo potpuni make-up izgled, ponekad nam više odgovara prirodni, "no make-up" look. Prirodni make-up izgled je u trendu i na modnim pistama i na TikToku, zato smo odlučili podijeliti s vama trikove kako postići "woke-up-like-this" blistavi izgled uz našu hibridnu kolekciju za njegu kože.

"No make-up" make-up izgled
Čisti, svježi izgled je uvijek u trendu, ali nakon karantena i zatvaranja koja smo prošli zbog Covida, ovaj trend je eksplodirao na TikToku, a mi smo jedva dočekali! Sviđa nam se što se ne moramo previše truditi oko njega, a i korištenje manje proizvoda je bolje za planet! 

"No make-up" make-up izgled je prisutan već godinama, ali ove godine je najveći fokus na naglašavanju prirodnog izgleda kože sa samo nekoliko završnih dodira. Tačnije, fokus je na izuzetnoj hidrataciji, prikrivanju nesavršenosti, ujednačavanju tena i naglašavanju blistavosti. A, naravno, temelj svakog make-up izgleda je kvalitetna njega kože, osobito ako želite da vaša koža bude u središtu pažnje!

 

Postignite "no make-up" izgled uz Waunt:

Noćna maska
Nemojte prespavati nanošenje noćne maske! Ovi proizvodi vam mogu pružiti više od uobičajene noćne kreme jer su osmišljeni tako da duže traju na vašoj koži te često imaju različite prednosti. Waunt Revive Me svakodnevna noćna maska nježno uklanja odumrle ćelije kože i zaglađuje kožu tokom noći. Nanesite prije odlaska na spavanje i probudite se svježe i blistave kože. Prvi korak je gotov!

Maslac za čišćenje lica 
Za postizanje savršenog "no make-up" izgleda i savršeno svilenkaste podloge, trebate se pobrinuti da vam pore nisu začepljene nečistoćama i ostacima make-upa te da vam koža nije suha i oštećena. Neka sredstva za čišćenje mogu isušiti kožu, ali Waunt Level Up maslac za čišćenje lica je drugačiji! Ne sadrži surfaktante (sastojke koji se često mogu naći u sredstvima za čišćenje lica) zbog čega je iznimno nježan za kožu. Radi se o svilenkastoj, maslačnoj kremi koja se pretvara u ulje, a uz dodatak vode, u mlijeko za čišćenje. Jednostavno otapa sve nečistoće i make-up, za čistu i njegovanu kožu.

 

Stik za područje oko očiju 
Umjesto nanošenja korektora na područje oko očiju, isprobajte Waunt Oh That's Bright stik za blistavi izgled s mat puderom i nježnim kompleksom za osvjetljivanje. Hidratizira područje oko očiju i pruža mu prirodno blistavi izgled!

Tonik krema
Sada kad ste očistili i pripremili kožu, vrijeme je za iznimnu hidrataciju! Koristite Waunt Smooth Cheeks tekuću tonik kremu u spreju za trenutačnu hidratizaciju, umirenje kože i blistavost, ne samo kao dio rutine, nego u bilo kojem trenutku tokom dana.

Dewy gel krema
Jeste li pomislili da smo gotovi s hidratizacijom? Razmislite ponovo! Optimalna hidratizacija se provodi u slojevima, zato na tonik kremu nanesite gel kremu. Waunt Water Burst Dewy gel krema prozračne gel teksture gasi žeđ kože odmah po nanošenju. Poboljšava ten i dubinski hidratizira kožu za još ljepši izgled!

Korektivna podloga 
Šlag na torti vašeg "no make-up" izgleda je nanošenje podloge koja će usavršiti vaš ten i naglasiti blistavost kože. Potražite proizvod koji hidratizira, umanjuje neželjeni sjaj i sadrži sitne blistave čestice. Waunt Woke Up Like This korektivna podloga radi upravo to - zamagljuje nesavršenosti i naglašava blistavost kože!

Tekst: