Sedam najboljih sredstava za čišćenje svih tipova kože i kako ih odabrati

Koliko god da volimo da se igramo s make-upom dok se približavaju svečanosti, nema ništa što više okrepljuje od toga da sve to skinemo. Svako od naših sedam osnovnih sredstava za umivanje nudi jedinstveno iskustvo njege, ali svi dijele zajednički cilj, da vam pruže samopouzdanje da prigrlite svoju autentičnost tokom cijele sezone i uvijek.

Novage+ Refresh gel za čišćenje
Novage+ Refresh gel za čišćenje je moćno sredstvo za čišćenje svih tipova kože. Obogaćen sastojcima identičnim koži, odaje počast prirodnoj ljepoti vaše kože. Ova gel formula koja se pretvara u bogatu pjenu bez napora uklanja make-up, zagađivače i kreme sa ZF, Čineći vašu kožu osvježenom i ojačanom. Ono što ga izdvaja je Bio Lipid sistem, inovativna bioaktivna tehnologija obogaćena biljnim uljima.

Najbolje odgovara: svim tipovima kože a posebno onima koji žele blistavi praznični sjaj
Tekstura: gel koji pjeni 
Ključna karakteristika: Bio Lipid sistem sa dvostrukim djelovanjem čišćenja i zaštite

Novage+ Comfort Oil-to-Milk sredstvo za umivanje
Novage+ Comfort Oil-to-Milk sredstvo za umivanje je vaše utočište mira tokom užurbanih praznika. Ovo sredstvo se transformiše iz ulja u blago mlijeko kada se pomješa sa vodom, efikasno uklanjajući make-up, nečistoće i kreme sa ZF. Njegov biolipidni sistem obezbjeđuje održavanje pH ravnoteže kože. Značajno je da je također odličan prethodnik u rutini snažnog dvostrukog čišćenja.

Najbolje odgovara: kao prvi dio rutine dvostrukog čišćenja (posebno značajnog tokom praznika)
Tekstura:
transformiše se iz ulja u mlijeko
Ključna karakteristika:
Bio Lipidni sistem za postizanje pH ravnoteže ćelijske regeneracije

 

Waunt Level Up maslac-sredstvo za čišćenje
Treba vam sredstvo za čišćenje koje je jednako luksuzno koliko i efikasno? Unaprijedite svoju njegu kože pomoću Waunt Level Up maslac-sredstva za čišćenje, gdje se efikasnost susreće sa dubinskom hidratacijom. Njegova opuštajuća tekstura transformiše se iz maslaca u ulje pa do mlijeka (kada se pomješa s vodom), rastvarajući sav make-up i nečistoću. Sa kupuasu buterom, sa etičkim porijeklom iz brazilskog Amazona, ova formulacija je kreirana od sastojaka odobrenih za vegane i registrovana je pri Udruženju vegana™. 

Najbolje odgovara: pronicljivim entuzijastima veganske ljepote 
Tekstura: višefazna transformacija
Ključne karakteristike: veganska formula uz intenzivnu hidrataciju

Novage+ Skinrelief Pro Resilient pjenušavo sredstvo za čišćenje
Osjetljiva koža zaslužuje posebnu njegu, a Novage+ Skinrelief Pro Resilient pjenušavo sredstvo za čišćenje odgovara ovom izazovu. Njegova nježna formula efikasno uklanja make-up i nečistoće dok umiruje i održava prirodnu otpornost vaše kože. Istaknute karakteristike su Ultra Calm tehnologija i d-pantenol, koji djeluju u harmoniji na njegovanju osjetljive kože tokom vremena.

Najbolje odgovara: osetljivoj koži kojoj je potrebna njega koja umiruje i pruža protivupalni efekat
Tekstura:
umirujuća pjena
Ključne karakteristike:
Ultra Calm tehnologija i d-pantenol za blagu elastičnost

 

Optimals Urban Guard 3D višenamjensko sredstvo za čišćenje
Stanovnici gradova mogu da se raduju, jer Optimals Urban Guard 3D višenamjensko sredstvo za čišćenje predstavlja vrhunsku odbranu od urbanih zagađenja! Ova 3 u 1 formula pročišćava, vrši piling i revitalizuje, što je čini idealnom za kožu pod stresom od zagađenja. Njegova glavna karakteristika je sinergija antioksidativnih polifenola, salicilne kiseline i prirodnih piling čestica drobljenih borovnica koji zajedno djeluju za iskustvo dubinskog čišćenja.

Najbolje odgovara: za dubinsko čišćenje pora u urbanom okruženju
Tekstura: pjenušava
Ključne karakteristike: Urban shield tehnologija sa antioksidantima i nježni piling

Optimals Soothing micelarna voda
Za brzo i efikasno čišćenje i uklanjanje make-upa, Optimals Soothing micelarna voda je pouzdano rješenje. Sa laganom teksturom i formulom bez ispiranja i bez trljanja, nježno pročišćava dok održava nivo hidratacije. Uz HydraRise tehnologiju i ursolnu kiselinu iz vrijesa, ova blaga formula nudi osvježavajuće i umirujuće iskustvo, čak je i pogodna za delikatna područja poput usana i očiju.

Najbolje odgovara: za čišćenje lica i uklanjanje make-upa kada ste u pokretu
Tekstura: lagana micelarna voda
Ključne karakteristike: ursolna kiselina iz vrijesa i HydraRise tehnologija za umirujuću hidrataciju

Diamond Cellular micelarna voda
Neka čišćenje postane dio vašeg svakodnevnog rituala ljepote sa Diamond Cellular micelarnom vodom. Ovo višenamjensko sredstvo za umivanje ne samo da čisti već i tonizira i uklanja make-up. Micelarna tehnologija, ekstrakt bijelog tartufa i Skin Luminous aktivni sastojak su kombinovani da obezbijede rješenje sve u jednom koje vašu kožu čini blistavom, glatkom i dubinski okrepljenom.

Najbolje odgovara: za sveobuhvatno čišćenje i toniziranje
Tekstura: micelarni rastvor
Ključne karakteristike: micelarna tehnologija i ekstrakt bijelog tartufa za blistavi ten.

Tekst: