Predstavljamo Waunt — našu kolekciju hibridnih proizvoda za njegu kože i make-upa nove generacije!

Možda želite dodatni sjaj kože, ili ste u potrazi za proizvodima koji vam daju svjež, prirodan izgled? U svakom slučaju, imamo uzbudljive vijesti za vas! Waunt je nova, zabavna kolekcija proizvoda za njegu kože osmišljena kako bi vam pružila savršen prirodan izgled s ‘nevidljivim’ efektom make-upa. Jeste li ovdje zbog toga? Čitajte dalje kako biste saznali sve što trebate znati!

img-1.gif

Šta su hibridi za njegu kože i make-upa?
Hibridi za njegu kože i make-up su ono kao i što zvuče – proizvodi s kombinacijom njege kože i make-upa. Vjerovatno ste isprobali  BB  ili CC kreme  koje su make-up proizvodi pojačani blagodetima za njegu kože. Waunt je, s druge strane, njega kože pojačana prednostima make-upa. To znači da vam Waunt proizvodi pružaju sve prednosti izuzetne njege kože, ali sa suptilnim efektima make-upa… poput malo prekrivanja, dodatnog sjaja od svjetlucanja i osvjetljavanja, matiranja (i još mnogo toga).

Trenutačni efekti retuširanja
Zamislite da se probudite, nanesete hidratantnu kremu i serum, i odete na posao bez trunke make-upa, ali vaša koža i dalje izgleda besprijekorno. To je ono što čine efekti make-upa u Wauntu. Nema ništa (!) loše u prirodnoj koži, ali ko ne voli malo dodatnog sjaja ili zamagljivanja nesavršenosti? Hajde da analiziramo efekte koje možete očekivati od Waunt proizvoda:

  • Podloga – stvaranje dobre osnove za nanošenje make-upa
  • Zamagljivanje – prikrivanje nesavršenosti
  • Ujednačavanje tona – pigmenti stvaraju ujednačeniji ten
  • Zaglađivanje – zaglađivanje teksture kože
  • Naglašavanje – s puderima i svjetlucavim česticama
  • Efekat sjaja – od svjetlucanja, hidratacije i ulja
  • Matiranje – s puderima koji umanjuju masnoću
img-2.jpg 

Hidratacija nove generacije
Njega kože nije ništa bez hidratacije, a mi smo se pobrinuli da je Waunt isporučuje! Proizvodi imaju jedinstvenu tehnologiju - Hydrosphere tehnologiju, sa strukturom sličnom  spužvi koja osigurava sporootpuštajuću, klinički dokazanu hidrataciju koja traje 24 sata. Također, ima efekat iznutra prema van, što znači da jača zaštitnu funkciju kože i smanjuje gubitak vode iznutra, a izvana stvara film koji oslobađa vlagu kako bi vam pružio trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju.

Dakle, sada kada znate što su hibridi za njegu kože i make-upa, kako ih možete koristiti u svakodnevnoj rutini? Pa, možete ih koristiti samostalno ovisno o potrebama vaše kože ili ih kombinovati kako biste stvorili različite izglede:

Blistav, sjajni izgled

 
Na primjer, ako želite prirodan, sjajni i hidratiziran izgled možete kombinovati Svakodnevnu noćnu masku, Kremu za područje oko očiju, Dewy gel kremu  i Korektivnu podlogu . Kombinovani, ovi proizvodi hidratizirat će vašu kožu, naglasiti je i dodati sjaj reflektirajućim uljima i suptilnim svjetlucanjim. Ako ste zabrinuti da izgledate previše ‘sjajno’, nemojte biti! Korektivna podloga sadrži pudere koji upijaju ulja koji vašoj koži daju blistavost, ali bez sjaja.

img-3.jpg 

Retuširan mat izgled
Ako vam je koža pomalo crvena i neujednačena, kombinujte Tekuću tonik kremu u sprejur, Stik za područje oko očiju i Whipped dnevnu kremu. Ovi proizvodi će obnoviti i hidratizirati kožu, zagladiti i ujednačiti njen ton te smanjiti pojavu crvenila kako bi postigli polumat, retuširan završni izgled.

Pročišćen prirodan izgled

Ako ne volite make-up efekte i želite pokazati prirodan izgled svoje kože, kombinujte Maslac za čišćenje lica, Toplotnu masku and Tekuću tonik kremu u spreju. Ovi proizvodi će očistiti i nahraniti kožu, ukloniti nečistoće, umiriti je i zagladiti te poboljšati njen prirodan sjaj.

Prednost hibridnih proizvoda je njihova svestranost! Možete ih koristiti kao proizvode za njegu kože, kao make-up za savršen prirodan izgled s ‘nevidljivim’ efektom make-upa ili kao podlogu za ‘jači’ make-up izgled. Šta god odabrali, sigurno ćete raskošno hidratizirati vašu kožu i postići besprijekoran izgled spreman za fotografisanje!

Jeste li uzbuđeni isprobati Waunt? Pogledajte ove fantastične proizvode!

img-4.jpg
Tekst: