5 činjenica za koje niste znali o najnovijoj spužvi za čišćenje

Koliko god da volimo snažne četkice za čišćenje, jedan se proizvod polako ali sigurno penje na ljestvicama popularnosti u toj oblasti. Upoznajte konjac spužvu za čišćenje! Nastavite čitati kako biste saznali sve o ovom novom proizvodu.

1. Prirodna i održiva
Stvorena iz korijena tropske biljke iz istočne Azije, Konjac spužva je 100% prirodna, napravljena od biljnih vlakana. Za razliku od ostalih pomagala za čišćenje, ne sadrži štetne aditive koji se mogu naći u sintetičkim proizvodima koje koristimo u kupatilu. Također, obzirom da je 100% biorazgradiva, moguće je reciklirati zajedno s ostacima vašeg voća, povrća i ostacima biljaka.

2. Blaga i nježna
Ako koristite spužvicu s kremom za čišćenje ili gelom, skinut ćete znatno veću količinu make-upa i nečistoća nego što biste to uspjeli kad biste koristili samo svoje dlanove. Spužvicom postižete efekt pravog dubinskog čišćenja! Njena meka tekstura odlična je za osjetljivu kožu i za dnevno čišćenje takve kože. Također, odličan je alat za uklanjanje suhih mrlja koje se ponekad jako teško skidaju bez da iritirate kožu.

3. Besprijekoran sjaj
Zdrav sjaj kože uvijek je na vrhu liste željenih rezultata njege kože. Obzirom da je konjac spužva odlična u uklanjanju odumrlih stanica kože, nakon upotrebe spužvice vaša koža je glatka i sjajna. Rezultati će biti bolji nakon svakog korištenja.

4. Višestruka čarolija
Konjac spužvu izmislili su japanski farmeri i primarno su je koristili za čišćenje kože kod djece zbog njene nježne strukture. Slobodno je koristite i za ostale dijelove tijela. Nemojte limitirati korištenje samo na kožu lica. Posebno je pogodna za sva područja na kojimase pojavljuju akne.

5. Čista i prozračna
Iako su neke spužve antibakterijske, to ne znači da ih ne morate čistiti nakon upotrebe. Dobro isperite svoju spužvu nakon svake upotrebe. Nekon mjesec dana upotrebe, zamijenite je novom!

Tekst: Fotograf: John Budee/Crosby