Budite najbolja verzija sebe uz Wellness by Oriflame

Svi želimo izgledati bolje, osjećati se bolje i živjeti bolje, zar ne? Da bismo to postigli naša se tijela oslanjaju na zdravu hranu bogatu nutrientima. Iako su naše namjere možda dobre, može se dogoditi da se nakratko udaljimo od našeg cilja. Današnji užurban, brz i zahtjevan način života može stvoriti pravi izazov za održavanje uravnoteženog i zdravog načina života. Zato smo razvili dva jedinstvena Wellness by Oriflame seta: Set za zdravlje i Set za gubitak težine. Ovi prilagodljivi setovi dizajnirani su tako da vam omoguće što jednostavnije dobivanje esencijalnih dnevnih hranjivih sastojaka koji su vam potrebni za održavanje optimalnog stanja organizma i postizanje vaših specifičnih wellness ciljeva

Set za zdravlje 


Uz ovaj set, riješit ćete se svih nutritivnih deficita, a pomoći će vam da generalno očuvate zdravlje i dobro stanje organizma. Rezultat - imat ćete još više energije i tijelo će vam biti u ravnoteži. Odaberite svoju kombinaciju proizvoda da stvorite set koji najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu.


Za samo KM 97,00 dobit ćete:

1. Bilo koji Natural Balance šejk ili Proteinsku mješavinu
2. Wellness paket za žene ili Wellness paket za muškarce
3. Wellness papirna vrećica BESPLATNO!


Set za gubitak težine


Uz ovaj set osigurat ćete svom tijelu proteine i vlakna koji su esencijalni nutrienti i ključni za zdravlje vašeg digestivnog sistema. Osjećat ćete se sitijima između obroka i bit ćete u manjoj napasti da jedete nešto između obroka nabrzinu. Dodatak Wellness paketa će vam nadoknaditi sve nutritivne deficite i omogućiti bolje stanje organizma. Odaberite svoju kombinaciju proizvoda da stvorite set koji najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu.  


Za samo KM 154,00 dobit ćete:

1. Dva Wellness šejka ili Supe ili Proteinske mješavine (ili bilo koju kombinaciju od ova 2 proizvoda)
2. Wellness paket za žene ili Wellness paket za muškarce
3. Wellness papirnu vrećicu BESPLATNO!


Kako naručiti:

Da li ste već odabrali set za sebe? Ne čekajte s narudžbom – jednostavno je i brzo! Samo pratite link ispod i naručite wellness proizvode:

WELLNESS BY ORIFLAMEDodaci prehrani kojima možete vjerovati

Wellness by Oriflame započeo je svoju priču uz pomoć slavnog profesora i vodećeg autoriteta u polju kardiotorakalne hirurgije dr. Stiga Steena, koji je osnovao Igelosa istraživački centar u mjestu Skåne, Švedska. Za više od 8  godina intenzivnog istraživanja i sprovedenih studija, razvio je formulaciju za Wellness by Oriflame Natural Balance šejk. Zahvaljujući profesoru Stigu Steenu i njegovom timu savjetnika naučnika, Wellness by Oriflame razvio se kao pouzdan brend koji nudi široku paletu visokokvalitetnih nutritivnih proizvoda širom svijeta. Svi naši Wellness by Oriflame proizvodi razvijeni su u Švedskoj uz visoke standarde kvalitete. proizvodnje i sigurnosti, te certifikate najrespektabilnijih organizacija. Zbog toga, možete biti sigurni da pružate svom tijelu apsolutno najbolje.   

Ne dozvolite da ikada iscrpite vašu zalihu Wellness proizvoda. Kada kupite 3 vaša omiljena Wellness proizvoda u jednom katalogu, dobit ćete 4. proizvod BESPLATNO! Pored toga, ako kupite jedan od naših Wellness setova, odmah ćete uštediti 20% i dobit ćete 20% više bonus bodova!* Zbog ovog se zaista možete osjećati sjajno!


*Za više informacija kontaktirajte vašeg Oriflame Konsultanta.