7 odluka treba da donesete u 2023. godini u vezi sa njegom kože

Neka 2023. bude godina besprijekorne kože! Okrenuli smo se Globalnom menadžeru za komunikacije premijum njege kože, Ani Kruz (Anna Cruise), kako bismo dobli najbolje savjete i trikove za početak. Nastavite da čitate da biste pronašli njenih top sedam odluka koje treba da pratite ove godine.

1. Pratite rutinu njege kože
"Ako bi postojala samo jedna prava odluka, to bi trebalo da bude svakodnevna rutina njege. Kada sam prije tri godine započela svoju Oriflame karijeru, upoznali su me sa NovAge proizvodima.  Nakon što sam saznala sve o njima,  odlučila sam da uložim u NovAge set za njegu  kože i on je donio veliku razliku! Potrebno je samo dvije minute, dva puta dnevno, a rezultati su vidljivi i klinički su dokazani. Moj ten je postao mladalački, čvršći, hidriraniji i blistaviji. Nikada neću preskočiti svoju dnevnu NovAge rutinu njege kože,  prosto je obožavam!"

2. Nanosite kremu sa zaštitnim faktorom u bilo koje doba godine
"Uvijek koristite kremu sa zaštitnim faktorom, bez obzira na godišnje doba. Ova odluka je jedna od najvažnijih koje treba slijediti tokom cijele godine, svake godine. Neki ljudi smatraju da im takva krema nije potrebna  tokom zime, ili kada su u zatvorenom prostoru. Ali, činjenica je da vam je krema sa ZF potrebna uvijek jer UVA i UVB zraci mogu da prodru kroz stakla i naškode koži. Dakle, pogledajte našu paletu Sun 360 i koristite omiljenu kremu za sa ZF svakoga dana."

 

3. Piling, piling, piling
"Dodajte proizvod za piling u svoju rutinu jednom ili dva puta sedmično. To proces obnavljanja ćelija i otkriva glatku, blistavu i kožu zdravijeg izgleda. Koristim NovAge Proceuticals 6% AHA piling rastvor. Sadrži dvije različite alfa hidroksilne kiseline (AHA) za hemijski piling gornjeg sloja kože kako bi se ubrzao  proces obnavljanja ćelija. Vidno smanjuje vidljivost pora i umoran izgled kože – brz put do blistavije kože!"

4. Počastite se maskom za lice
"Obećajte da ćete se počastiti maskom za lice jednom sedmično.  Ja volim da koristim Love Nature hidratantnu i pročišćujuću sheet masku ili Waunt Mission Impurities toplotnu masku. Obje čine da moja koža zablista!"

 

5. Isprobajte tretmane za ciljano djelovanje
"Ne zaboravite da probate tretmane koji ciljano djeluju i sadrže moćne aktivne sastojke! NovAge ProCeuticals nudi niz tretmana sa veoma aktivnim sastojcima koji pomažu u tretiranju širokog spektra izazova. Možete birati između vitamina C, Retinola, AHA, peptida i niacinamida. Obožavam NovAge ProCeuticals rastvor s 10% vitamina C, on je zaista blagotvoran za moju kožu, izjednačuje ten i pruža mu dodatnu blistavost tokom tmurnih zimskih mjeseci."

6. Isprobajte proizvode za hibridnu njegu
"Ako je početak vaše godine turbulentan, zašto ne biste probali neke višenamjenske proizvode koji imaju hibridna svojstva. Obožavam Waunt Smooth Cheeks tekuću tonik-kremu. Ovaj vrhunski hidratantni sprej ima završnicu nalik kremi – oplemenjuje suhu kožu, zaglađuje je i momentalno smiruje, dok joj pruža prirodni sjaj. Savršeno za brzo zimsko sređivanje u pokretu!"

7. Dodajte retinol u svoju rutinu
"Ako želite da se pozabavite znacima starenja, donesite odluku da počnete da koristite retinol. Smatram da su NovAge ProCeuticals retinol kapi sa serumom odličan način za uvođenje ovog sastojka u vašu dnevnu rutinu. Kapi smanjuju vidljivost bora, rafinišu teksturu kože i obnavljaju rezerve vlage. Za jedar, zdrav, mladalački ten! Posvetite mu se dugoročno i vidjet ćete najbolje rezultate."