Video

Poslušajte našeg stručnjaka

Pogledajte
Beauty Edit

Niste upoznati s retinolom? Upoznajte ga!

Saznajte više

Snažni aktivni sastojci koji će poboljšati vašu rutinu njege!

Kao da ste u rukama stručnjaka za dermatologiju, NovAge ProCeuticals kolekcija vam nudi koncentrisane tretmane za sigurno i učinkovito rješavanje problema s kožom. Ovi proizvodi će se savršeno uklopiti u vašu NovAge rutinu kako biste ciljano djelovali na specifične potrebe te postigli vidljive i dokazane rezultate. Kolekcija sadrži sljedeće proizvode:

  • Biocelulozna maska s niacinamidom i centelom: izuzetno umirujuća i hidratizirajuća maska koja trenutačno poboljšava blistavost umorne kože nezdravog izgleda.
  • Otopina s 10% vitamina C: Intenzivni 4-sedmični tretman protiv hiperpigmentacije sa snažnim vitaminom C koji umanjuje neujednačenu pigmentaciju.
  • Retinol kapi sa serumom: Intenzivni tretman s inkapsuliranim retinolom 1.1%, snažnim sastojkom protiv starenja koji učinkovito umanjuje fine linije i bore. 
  • AHA 6% piling otopina: Pruža hemijski piling s dvije vrste alfa-hidroksilnih kiselina (AHA) koje umanjuju grubost kože uklanjanjem suhih i odumrlih ćelija s površine kože da bi se omogućilo stvaranje novih ćelija.
  • Peptidne ampule: Jednosedmični intenzivni tretman koji povećava sintezu kolagena te podiže i učvršćuje kožu poslije samo 7 dana upotrebe.

  • OTKRIJTE KAKO KORISTITI NOVAGE PROCEUTICALS PROIZVODE S VAŠOM NOVAGE RUTINOM NJEGE KOŽE

    Odaberite svoju NovAge rutinu njege prema potrebama vaše kože. Personalizirajte svoju rutinu njege s NovAge kreatorom rutine.