Prognoza za boje 2024. godine koje će voditi vašu kupovinu poklona za praznike

Umorni ste od barbi pink? Niste jedini. Poželite dobrodošlicu spektru nijansi koje će unaprijediti vašu igru darivanja u predstojećoj prazničnoj sezoni. Od vatreno crvenih do umirujućih matcha zelenih, istražimo najpopularnije boje za 2024. i pronađimo savršene, odgovarajuće poklone.

Dok se pripremate za prazničnu kupovinu, dozvolite popularnim bojama 2024. da budu vaši vodiči. Svaka nijansa priča svoju priču i rezonuje s različitom ličnošću. Odabirom proizvoda koji oličavaju ove nijanse, vi ne darujete samo poklon; darujete doživljaj, emocije i djelić veselog  svijeta u kojem živimo. Tokom ove praznične sezone dozvolite da vas ove boje inspirišu i neka vaši pokloni govore za sebe.

Vatreno crvena
Ukusno zabavna i blistava, crvena je oduvijek bila oličenje strasti, energije i odvažnosti.
Tokom sezone jesen-zima 2023/2024, crvena izlazi na scenu u živoj, intenzivnoj nijansi koja zahtjeva pažnju i izaziva snažan emocionalni naboj. U suštini, ova nijansa simbolizuje želju za svijetom koji je više prijateljski raspoložen, pažljiv i pun ljubavi prema nama i onima oko nas
.

Prijedlog za poklon: za voljene koji se ne plaše da budu odvažni

Divine Exclusive set (parfemska voda i krema za tijelo)

Giordani Gold Iconic ruž ZF 15 u nijansi Iconic Red

THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tekući ruž u nijansi Fire Crimson

 

Boja kajsije
Narandžasta srednjeg tona koja odiše toplinom i optimizmom, kajsija će biti boja 2024. godine, prema WGSN-u. Ovaj vitaminski ton crpi ljepotu prirode, dodatno poboljšavajući osjećaj vitalnosti i uravnotežen pristup zdravlju i blagostanju. Harmonična mješavina kajsije i nagovještaja korala daje ovoj nijansi energičnu auru, pozivajući vas da prihvatite kreativnost i pozitivnost u vremenima neizvjesnosti.

Prijedlog za poklon: za voljene koji kroz život zrače pozitivnošću i poletnošću

Love Nature Shooting Star set (sredstvo za pranje kose i tijela i sapun s organskim uljem marakuje)

Duologi Intense Repair šampon

OnColour Peach Glow tonirana krema za blistavi ten

 

Hladna matcha
Hladna matcha, umirujuća pastelno zelena, svojim terapeutskim svojstvima premošćuje jaz između prirode i tehnologije. U svijetu punom anksioznosti i stresa, ova smirujuća nijansa nudi trenutak odmora i opuštanja. Ova savršena kombinacija biljne zelene i pastelne boje dolazi kao podsjetnik da usporite i pronađete utjehu u jednostavnoj ljepoti.

Predlog za poklon: za voljene koji cijene trenutke mira i opuštanja

Afternoon Tea trio krema za ruke sa zelenim čajem, crnim čajem i bijelim čajem

Optimals Urban Guard 3D višenamjensko sredstvo za čišćenje

Greater toaletna voda za njega

  

Ponoćna šljiva
Crpeći inspiraciju iz novog svemirskog doba i evolucije metaverzuma, ponoćna šljiva je moćna, tamno ljubičasta koja plijeni svojom misterioznom privlačnošću. Za razliku od svog prethodnika, digitalne lavande, ova boja slavi tamu, povezujući se sa osjećajem misterije, kao i gotičkim i underground osjećanjima. Dok žudimo za bijegom, ova nijansa rezonuje s našom željom da istražimo nepoznato i sanjamo van granica realnosti.

Prijedlog za poklon: za voljene koji se uvijek izgube u svojoj mašti

Royal Velvet set (dnevna krema i noćna krema)

Essense&Co. sredstvo za pranje ruku i tijela sa šljivom i smirnom

Magnetista parfemska voda

Tekst: