Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Kozmetička kompanija kao nijedna druga

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz cijelog svijeta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje ljepote kreiramo i nudimo visokokvalitetne, sigurne, moderne proizvode i jedinstvenu priliku da postanu dio globalne zajednice.

 

Ljepota na švedski način

Kao brend iz Švedske, vjerujemo da kada se osjećate i izgledate lijepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal. A zajedno s globalnom zajednicom koja dijeli vašu strast i ciljeve, sve je moguće. To je ljepota iz švedske perspektive.

 

 

Otkrijte Ljepotu na švedski način

 

 

Naša istorija

1967. godine, dva brata iz Švedske i njihov prijatelj odlučili su da stvore drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nuditi drugačije proizvode. I to su upravo i učinili.

Pročitajte cijelu priču

Naša filozofija proizvoda

Za nas, ljepota je stil života – biti zdrav, imati lijepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vrijeme, naši proizvodi moraju biti sigurni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ova filozofija nas vodi u kreiranju proizvoda kojima vjerujete i koje volite.

Ovo je naša filozofija proizvoda

 

Pridružite nam se – postanite nezavisni Konsultant za ljepotu

Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete dio kozmetičke industrije prodavanjem i preporučavanjem naših visokokvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. S našom poslovnom prilikom možete početi da zarađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da s nama putujete svijetom. Pridružite se našoj globaloj zajednici istomišljenika – ljubitelja ljepote!

 

 


Pridružite nam se