Skip to main content Skip to main menu Skip to search
0 proizvod(a) u košarici

Napravite uspjeh s nama!

Pridruži se danas

OVO MOŽETE BITI VI

Mijenjamo živote na bolje preko 50 godina

Preko 50 godina, Oriflame pomaže ljudima da naprave promjenu u životu radeći kao Konsultanti za ljepotu, preporučujući kvalitetne proizvode koje su kreirali švedski naučnici. Oriflame je najveća kompanija direktne prodaje kozmetike u Evropi, čija zajednica broji preko 3 miliona nezavisnih saradnika širom svijeta.   

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

NOVAC I FLEKSIBILNOST

Dodatna zarada ili karijera? Vi odlučujete. Zaradite preporučujući proizvode i pozivajući druge da vam se pridruže.

Pročitajte više

Dodatna zarada ili karijera: na vama je da odaberete šta ćete postići sa Oriflameom. Kada, koliko i odakle ćete raditi je vaša odluka jer ste sami svoj šef! Uz Oriflame, živite i radite po svojim uslovima.

Nije vam potrebno prethodno iskustvo, jer ćete uz svaki korak imati podršku, treninge i pomoć potpuno besplatno. Uložite onoliko vremena koliko želite i imat ćete priliku za rast.

Zatvori

PUTOVANJA I KONFERENCIJE

Kvalifikujte se za izvanredne internacionalne konferencije i događaje, gdje će se promovisati vaša postignuća.

Pročitajte više

Želite da proputujete svijet? Postanite Oriflame Konsultant za ljepotu i dobit ćete priliku da par puta godišnje posjetite egzotične destinacije i prisustvujete internacionalnim konferencijama gdje će se vaš uspjeh prepoznati i cijeniti. Vaš nivo uspjeha određuje na koje ćete se događaje kvalifikovati, jer mi vjerujemo u nagrađivanje rada i rezultata. Baš zbog toga kreiramo uzbudljive i inspirativne događaje, na kojima slavimo uspjeh naših saradnika.

Zatvori

GLOBALNA ZAJEDNICA

Budite dio nečeg većeg i steknite prijatelje širom svijeta.

Pročitajte više

Jedna od prednosti rada kao Oriflame Konsultant za ljepotu jeste prilika da se rodi prijateljstvo s ljudima iz cijelog svijeta, vašim istomišljenicima koji dijele interesovanje za ljepotu i poslovni uspjeh.

Ponosni smo na našu raznoliku 3-milionsku globalnu zajednicu žena i muškaraca. Volimo da dijelimo iskustva, obučavamo i pomažemo jedni drugima u rastu i razvijanju u sklopu dinamičnog i zanimljivog okruženja.

Zatvori

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako je biti Oriflame Konsultant za ljepotu?

Koliko vremena mi je potrebno za rad?

Kako mogu da se pridružim?

Kako mogu da započnem?

Kako mogu zaraditi novac?

Šta je potrebno za pridruživanje Oriflame svijetu?