Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Napravite uspjeh s nama!

Registrujte se još danas

OVO MOŽETE BITI VI

Uživajte u fleksibilnom načinu života

Preko 50 godina Oriflame pomaže ljudima da naprave promjenu u svom životu preporučujući kvalitetne proizvode koje su kreirali švedski naučnici. Oriflame je najveća kompanija direktne prodaje kozmetike u Europi, čija zajednica broji preko 3 miliona nezavisnih saradnika diljem svijeta.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

NOVAC I FLEKSIBILNOST

Dodatna zarada ili karijera? Vi odlučujete. Zaradite preporučujući proizvode i pozivajući druge da vam se pridruže.

Pročitajte više

Dodatna zarada ili karijera: na vama je da odaberete šta ćete postići sa Oriflameom. Kada, koliko i odakle ćete raditi je vaša odluka jer ste sami svoj šef! Uz Oriflame, živite i radite po svojim uslovima.

Nije vam potrebno prethodno iskustvo, jer ćete uz svaki korak imati podršku, treninge i pomoć potpuno besplatno. Uložite onoliko vremena koliko želite i imat ćete priliku za rast.

Zatvorite

RADITE OD KUĆE

Kod nas vi birate svoje radno vrijeme, radite odakle želite i imate više vremena za stvari koje volite.

Pročitajte više

Ne postoji mjesto poput doma - a ko ne želi zarađivati iz udobnosti svog doma? Jedna najboljih stvari kada ste Oriflame Konsultant za ljepotu je to što imate slobodu i fleksibilnost da sami određujete svoje radno vrijeme i radno mjesto, čak i iz udobne fotelje. Zaboravite devet do pet sati, duge vožnje i urede - ovo je sreća u karijeri kod kuće!

Oriflame vam pruža fleksibilan raspored i načinom života. Kod nas vi odlučujete! Bilo da želite uživati u odličnim ponudama svojih omiljenih Oriflame proizvoda i tako ostvariti dodatan prihod, ili da se potpuno želite posvetiti Oriflameu, vi odlučujete. U našu zajednicu vi unosite strast, a sve ostali vam nudimo mi - treninge, dodatne alate, premium proizvode za ljepotu i zajednicu koja vas u potpunosti podržava. Vrijeme je da potražite ravnotežu između posla i vašeg načina života!

Zatvorite

GLOBALNA ZAJEDNICA

Budite dio nečeg većeg i steknite prijatelje širom svijeta.

Pročitajte više

Jedna od prednosti rada kao Oriflame Konsultant za ljepotu jeste prilika da se rodi prijateljstvo s ljudima iz cijelog svijeta, vašim istomišljenicima koji dijele interesovanje za ljepotu i poslovni uspjeh.

Ponosni smo na našu raznoliku 3-milionsku globalnu zajednicu žena i muškaraca. Volimo da dijelimo iskustva, obučavamo i pomažemo jedni drugima u rastu i razvijanju u sklopu dinamičnog i zanimljivog okruženja.

Zatvorite

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako je biti Oriflame Konsultant za ljepotu?

Koliko vremena mi je potrebno za rad?

Kako mogu da se pridružim?

Kako mogu da započnem?

Kako mogu zaraditi novac?

Šta je potrebno za pridruživanje Oriflame svijetu?