Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu

Drugačiji pogled na ljepotu

Pošto smo iz Švedske, imamo drugačiji pogled na ljepotu. Za nas ljepota nije samo pitanje spoljašnjeg izgleda, već i stil života, iskazivanje osjećaja i način ponašanja. To je način života: težiti zdravlju, uživati u dobrom izgledu, i imati mogućnost da se izrazite i zabavite. Suština je da budete samouvjereni i da pronađete ravnotežu za sve u životu. Unutrašnja ravnoteža drži sve pod kontrolom bez obzira na životne okolnosti - omogućava vam da se razvijate i napredujete. 

Također vjerujemo da možemo da budemo odgovorni dok brinemo o ljepoti i zato stvaramo proizvode inspirisane prirodom i osnažene naukom. U proizvode, s eko-etički ispitanim sastojcima, možete imati puno povjerenje.
To je Beauty by Sweden – naš način da vam približimo zdraviji i ljepši život.

 

BEAUTY BY SWEDEN VODI KA ZDRAVOM ŽIVOTNOM STILU

Kada se osjećate dobro, to se vidi. Za to je ključno da budete aktivni, društveno aktivni i uživate u životu. Kao švedski brend, mi također vjerujemo i u snagu prirode. Zato stvaramo naučno testirane proizvode sa prirodnim sastojcima. Također mislimo da svakodnevnim malim promjenama svako može da napravi promjenu na bolje.

BEAUTY BY SWEDEN ZNAČI IMATI LIJEPU KOŽU

Mislimo da bi zdrava, blistava koža trebala da bude svakome dostižna. Zato istražujemo i koristimo ono najbolje iz prirode, obogaćujući inovativnom naukom. Rezultat? Sigurni i efikasni proizvodi za njegu kože.

BEAUTY BY SWEDEN JE VAŠ LIČNI IZRAZ

Slavimo vašu individualnu ljepotu i želimo da vam pomognemo da se izrazite onako kako želite. Zbog toga naši proizvodi prate najnovije trendove i napravljeni su da odgovaraju različitim stilovima i mogućnostima. Jer, istinsku ljepotu nije moguće posjedovati, već je treba dijeliti i njegovati.

BEAUTY BY SWEDEN JE VAŠ LIČNI USPJEH

Svako treba da bude u mogućnosti da ispuni svoje snove i da živi sretan, uspješan život. Zato smatramo da bi pokretanje vlastitog posla trebalo da bude pristupačno i svima dostupno. Mi to radimo tako što vam pružamo priliku da postanete poduzetnik, pružimo vam alate i obuku potrebnu za uspjeh. Kao dio naše globalne zajednice, svako ima priliku da zarađuje, gradi vlastiti posao, putuje svijetom i pravi promjene na bolje..

PRIDRUŽITE NAM SE