3 frizure za prazničnu sezonu koje morate isprobati

Već su vam počele pristizati pozivnice za proslave, što znači da je vrijeme da uskočimo u večernje haljine i plešemo do zore! Uz ove tri frizure, možete sigurno provesti ovaj period u stilu.

DUGA KOSA - DIVNE KOVRDŽE
Vidjeli smo mnogo kovrdža na modnim revijama za sezonu jesen/zima 2016. I obožavamo ih! Prirodne kovrdže, veliki talasi ili glamurnozne lokne su modern, i pružaju vam neograničene opcije. Odlične su i za upotpunjavanje izgleda za zabave! Treba vam savjet kako postići ovaj izgled? Kliknite OVDJE za korak-po-korak vodič.

KOSA DO RAMENA - PRELIJEPA PUNĐA
Niske punđe su se vratile u modu i poznate modne kuće su nam ponudile velik izbor. Klasične, uvijene, razbarušene ili čvrsto stegnute čini se da su među najpopularnijim. Niste sigurni kako da ih napravite? Imamo savršen vodič za vas OVDJE!

KRATKA KOSA – FANTASTIČNI MODNI DODACI 
Uljepšajte prazničnu sezonu prelijepim nakitom za kosu. Tijare, krune i razne vrste ukosnica će bez sumnje privući pažnju i dodati dašak glamura bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Možete odabrati veće ili manje, odgovaraju sve dok su svjetlucave! Želite sami napraviti zimsku krunu? Samo zamijenite cvijeće ljetne krune.

Tekst: Fotograf: Getty Images