Top 2 tehnološka trenda - Oblikujte lice ljepote

U 2020. godini sve više je zastupljena tehnologija koja će dodatno pokrenuti inovacije u svijetu ljepote. Budite spremni za futurističke hi-tech proizvode i personalizirano iskustvo ljepote.

1. Napredne ‘pametne’ formulacije
Kako se sve više tehnologija infiltrira u kozmetičku industriju, budućnost izgleda sjajno! Očekujte izuzetne futurističke formulacije koje vašu kožu poznaju čak i bolje nego vi sami.

Vodeća svjetska agencija za trendove WGSN izjavila je da bi „u 2022. godini kozmetički brendovi trebali pružiti prednosti koje prevazilaze UV zaštitu i zaštitu od zagađenja, s proizvodima koji pokreću sposobnosti obnavljanja kože“.

S napretkom u vještačkoj inteligenciji i nauci, možemo očekivati da ćemo biti u mogućnosti vidjeti i čuti asistente koji mogu dati personalizirane savjete i trikove za nanošenje make-upa, u udobnosti naših domova.

Kao urednica koja cijeli dan radi u kancelariji (što mi isušuje kožu), oduševljena sam THE ONE Everlasting Sync tekućim puderom. Pametni tekući puder sa Skin Response tehnologijom, kontinuirano se prilagođava okruženju u kojem se nalazim, i prepoznaje potrebu za dodatnom hidratacijom. Pametno, zar ne!

Kao što svi znamo, pronalaženje savršene nijanse može biti izazovno, pa sam koristeći interaktivni vodič za nijanse utvrdila da je nijansa 35784 Light Sand Warm savršena za mene.

2. Virtualna ‘probaj prije kupovine’ tehnologija
Sve više ljudi se služi pametnim uređajima kako bi dobili kompletnu sliku proizvoda za uljepšavanje. Rastući trend su tehnološki prihvatljiva rješenja koja poboljšavaju vaše iskustvo doživljaja ljepote.

Virtualne aplikacije za make-up pretvaraju vaš mobitel u čarobno ogledalo te su trend visoke tehnologije!

Oriflame make-up Wizard aplikacija vam omogućava da virtualno isprobate The ONE make-up kolekciju u trenutku.

Napravite selfie i zatim virtualno nanosite THE ONE ruževe, maskare, sjenila, rumenila i tuševe za kapke kako biste u stvarnom vremenu vidjeli kako izgledaju i podijelite različite izglede sa prijateljicamaUz sav ovaj novi tehnološki razvoj budućnost zaista izgleda lijepo.

Podsjetnik: možete preuzeti Oriflame Make-up čarobnjak aplikaciju bresplatno na App Store ili Google Play.