Inovativni način nanošenja mirisa

Dobar parfem je poput odlučnog koraka u cipelama s visokom petpeticom, poput savršenih crvenih usana ili dobro krojenog jesenjeg kaputa. Daje nam auru samopouzdanja koja ne mora nužno proizlaziti samo iz samog mirisa, već iz načina na koji se osjećamo kada ga nanesemo.

Čarolija parfema ne leži samo u tome kako miriše, kako se razvija tokom dana ili u notama koje ga čine. Ono što privlači pažnju je osjećaj koji dobijete kada ga nanesete. Ponekad je potrebna samo jedna kap da vam izvuče osmijeh na lice, jedna kap da se uspravite i samopouzdano krenete u novi dan. Nova Essenza Sensuale parfemska voda osigurava da trenutak kada nanesete mirisnu kap na kožu bude još posebniji.

 

Parfem je hiljadama godina bio domena kraljevstva, plemenitosti i aristokracije. Zamislite vladarku kako sjedi za njenim stolom, otvara dragocjenu bočicu mirisa i nanosi ga na svaki zglob i iza ušiju. Ovaj vjekovni gest je bio dio svakodnevnog rituala mnogih sjajnih žena tokom istorije. Sada se možete pridružiti njihovim redovima zahvaljujući Oriflame-ovom revolucionarnom dizajnu aplikatora za nanošenje mirisa.

 

Nova tehnologija nanošenja moderan je preokret u načinu nanošenja dragocjenih parfema poput ovog. Odvrnite i podignite poklopac te nježno nanesite na željena područja za snažan miris koji ostaje zarobljen na vašoj koži.

 

Samo nekoliko kapi na strateškim mjestima i bit ćete očarani lepršavim mirisom cvijeta narandže - jedinstvene note i duše ove cvjetno-drvenaste parfemske vode. Ova uzvišena nota kreirana je isključivo za Oriflame uz upotrebu najkvalitetnijih cvjetova narandže koje smo pomiješali s drugim elementima koji se savršeno nadopunjuju. Giordani Gold Essenza Sensuale uzdiže iskustvo nošenja parfema na nove nivoe senzualnog luksuza.

Tekst: Fotograf: Oriflame