Koji je vaš najljepši izgled obrva?

Kao i frizure, i vaše obrve definitivno mogu biti odraz vašeg stila. Bilo da volite deblje obrve ili savršeno konturisane, pred vama je idealan vodič za oblikovanje različitih tipova obrva.

GUSTE I UKROĆENE
Ko ne voli markantne obrve? Kada koristite maskaru za obrve (ili kako mi volimo da je zovemo - browcara) možete imati predivne i guste obrve u tren oka. The One maskara za obrve je vodootporna i vrlo efikasna, a sadrži gel koji drži pod kontrolom i najneposlušnije dlačice i dodaje volumen baš tamo gdje nedostaje.

KAKO POSTIĆI OVAJ IZGLED
1. Počešljajte obrve vrhom četkice kratkim, brzim potezima.
2. Prođite gelom gdje god želite da dodate volumen.
3. Pročešljajte nježno kako biste oblikovali obrve.

KONTURISANE I ISTAKNUTE 
Želite malo više glamura? Potrebna vam je olovka sa obrve s dvostrukim krajem. Strana s olovkom dodaje definiciju, boju i oblik tamo gdje su obrve prorijeđene, dok strana sa dijelom za naglašavanje momentalno daje izdignutiju konturu obrvama. The One dvostruka olovka za obrve je baš ono što vam treba i daje vašim obrvama savršenu završnicu.

KAKO POSTIĆI OVAJ IZGLED
1. Započnite sa unutrašnje strane i koristite stranu sa olovkom kako biste popunili proređene površine kratkim laganim potezima i da biste definisali i izjednačili konture vašeg čela.
2. Postavite stranu za označavanje ispod luka vaših obrva ili odmah ispod čeone kosti da biste dodatno istakli svoje oči i konture luka.

SPREMNE UZ SET
U danima kada je nivo stresa vrlo visok, vaše obrve ne bi trebalo da budu još jedna od stvari koja vam unosi nervozu. Sve-u-jednom komplet za obrve pruža vam savršenu čarobnu on-the-go formulu za savršene obrve. Probajte The One set za oblikovanje obrva. Nikada nije bilo jednostavnije imati predivne obrve!

KAKO POSTIĆI OVAJ IZGLED
1. Odaberite jednu nijansu za obrve ili pomješajte dvije da biste dobili savršenu nijansu.
2. Crnom zakošenom četkicom nenesite boju kratkim potezima na obrve.
3. Oblikujte i fiksirajte obrve voskom, kratkim potezima bijelom četkicom.

PRECIZNE I DEFINISANE
Kao i oštro mačje oko, super-definisane obrve zahtjevaju sjajnu tehniku i još veći marker. Korišćenjem finog savitljivog vrha aplikatora znatno je lakše crtanje prirodnih dlaka i izvlačenje preciznih linija sa definisanim lukom obrva. Probajte The One marker olovku za obrve, za laganu pokrivenost i prirodnu završnicu.

KAKO POSTIĆI OVAJ IZGLED
1. Počnite sa brzim potezima do sredine čela.
2. Napravite oblik i popunite obrve krećući se ka zadnjem dijelu vašeg luka. Popunite luk koliko god želite.
3. Lagano popunite tanja mjesta na prednjoj strani obrva lakim potezima za prirodan izgled.

Ako želite da saznate više o tome koji oblik obrva odgovara vašem licu, pročitajte članak s linka OVDJE

Tekst: Fotograf: Oriflame