Vodič za svaku ženu koja želi da živi kao svoj šef

Ovo je vrijeme snažnih žena; stižu generacija poletnih i inspirativnih mladih žena! Vrijeme je da postanete glavni akter svog života! Odakle da počnete? Pratite nas.

Iskažite svoju autentičnost
Izražavajte svoj stil velikodušno. Nemojte se plašiti da se oblačite upadljivo ili da se pojavite na zabavi u vašim omiljenim patikama.

Nikada nemojte odustati 
Ponekad radite cijelog dana, cijele sedmice, cijele godine i teško je vidjeti efekte. Ali to nije važno. Postoji nešto što je povezano s "radom" a što je jako važno. Nikada se ne smijete umoriti od pokušaja. Kada ste umorni, nastavite sporije, ali nemojte stati!

Prestanite da pokušavate da budete savršeni
Hajde da prihvatimo činjenicu da nas savršen izgled ne bi usrećio, ali da možemo početi da se osjećamo sretno ako prestanemo da pokušavamo da izgledamo savršeno. Budite ono što jeste!

Budite svoj šef
Imati svoj život i biti sposoban da radiš sve što želiš s novcem koji zarađuješ je odličan! Budite finansijski nezavisni!

Volite svoje godine
Mi se usavršavamo s godinama. Gledajte svoj odraz u ogledalu s apsolutnim samopouzdanjem. Kada vam je udobno u vašoj koži, to je velika ljepota.

Budite ponosni na svoju figuru
Opsesija o tome kako izgleda vaše tijelo je dosadna. Mnogo je uzbudljivije fokusirati se na ono što vaše tijelo može, nego kako izgleda

Budite jake
Ponekad morate odlučiti da budete jake. A onda dolazi prava snaga.

Ostanite pozitivne
Kada bismo koristili svu tu negativnu energiju na pozitivan način, ko zna šta bi sve postalo moguće?

Tekst: