Tri funkcije SkinPro Sonic uređaja

SkinPro Sonic ima tri funkcije uz ponoću kojih će vaša koža izgledati blistavije, a bore manje vidljive. Pogledajmo sva tri načina i kako koristiti ovaj uređaj kako bismo dobili najbolje rezultate!

1. ČIŠĆENJE
Koristite SkinPro Sonic uređaj za čišćenje kože umjesto da čistite lice ručno svaki dan i primjetit ćete ogromnu razliku u efektima! Obično možete koristiti vaše standardno sredstvo za čišćenje ili kremu - ali definitivno ne sredstvo koje sadrži piling čestice. Pogledajte konkretne smjernice za upotrebu koje dolaze s vašim proizvodom.

2. PILING
Koristite nastavak za piling nakon čišćenja - jednom ili dva puta sedmično u zavisnosti od uređaja. Kao i kod čišćenja kože, obično možete koristiti vašu uobičajeno sredstvo za čišćenje ili kremu sve dok ne sadrži piling čestice. Pogledajte detaljne instrukcije o proizvodu.

3. MASAŽA
Možete koristiti ovaj uređaj da umasirate serum ili hidratantno sredstvo u kožu svakog dana, ili u bilo koje vrijeme kada osjećate da je vašem licu potreban mali antistres - vjerujemo da je ovo korak za koji vrijedi odvojiti vrijeme!

Tekst: Fotograf: Oriflame