Rutina njege kože za muškarce

Ako ste muškarac koji želi izgledati svježe i mladenački bez obzira na godine, potrebno je uložiti malo vremena i brige. Korištenje osnovnih proizvoda iz najbliže prodavnice, ili proizvode vaše partnerice s vremenom neće biti dovoljno kako biste ostvarili svoj cilj. Koža muškarca treba intenzivniju njegu koju vam pruža NovAge Men kolekcija. Slijedite četiri jednostavna koraka dnevne rutine njege kože opisana niže i rezultat neće izostati.

KORAK 1: ČIŠĆENJE I PILING
Ovaj osnovni, prvi korak, omogućava naprednim NovAge Men proizvodima bolje djelovanje i bolje rezultate njihove primjene. NovAge Men sredstvo za piling i čišćenje lica kreirano je kako bi odstranilo odumrle stanice i nakupljene nečistoće, kako bi vašu kožu i sebum pripremilo za hidrataciju i energiziranje.

KORAK 2: NJEGA PODRUČJA OKO OČIJU
Koža oko očiju ranjivija je I treba zasebnu, profinjeniju njegu. NovAge Men gel za područje oko očiju kreiran je specifično za djelotvorno djelovanje upravo na tom području. Snažna tehnologija koristi se kako bi znakovi umora bili što manje vidljivi.

KORAK 3: ENERGIZIRANJE

Serum dodaje potpuno novu dimenziju njezi vaše kože zbog visoke koncentriranosti aktivnih sastojaka. NovAge Men energizirajući i hidratantni serum za lice trenutačno energizira i hidratizira, smekšava kožu i također kreira dvostruki efekt energiziranja, te služi kao izvrsna podloga za NovAge Men Intense Anti-Ageing gel losion za lice.

KORAK 4: HIDRATACIJA
Hidratacija je nužna za održavanje svježine vaše kože. NovAge Men gel-losion za lice protiv starenja intenzivnog djelovanja osigurava cjelodnevnu hidrataciju i istovremeno prkosi znakovima starenja.

Koža puna energije i mlađeg izgleda u manje od dvije minute!

Tekst: Fotograf: Oriflame