4 koraka do njegovanih usana

Kako vi pripremate usne prije nanošenja ruža? Većina će reći: “Ne pripremam”. Želimo vam pokazati zašto bi trebali. Usne će biti zdravije i boja će se držati duže. Morate znati sljedeća četiri koraka!

1. PILING
Započnite uvijek s pilingom usana da uklonite suhu kožu. Tako ruž za usne kasnije neće izgledati nejednak i ljuskast. Možete napraviti i vlastiti piling. Samo pomiješajte šećer i med u jednoj posudi i smjesu nanesite na usne. Nakon svega, suhim peškirom očistite usne.

2. VLAŽNOST
Suha koža je nestala! Sada je vrijeme da pružite usnama adekvatnu njegu. Već dugi niz godina univerzalni balzam je sjajan za usne. Mnogi stručnjaci za ljepotu se kunu u ulje za lice  – tako i vi za prirodno mekane usne možete koristiti EcoBeauty ulje za lice.

3. PODLOGA
Sada kada su usne spremne za savršen ruž, želite prvo nanijeti podlogu za vašu boju ruža. Podloga za ruž je savršena da vaš ruž duže traje.

4. BOJA
Zadnji korak je naravno nanošenje ruža za usne. Ruž za usne ili sjajilo za usne? Najbolje je početi s olovkom za usne u željenoj boji. Ruž će djelovati ujednačen i boja će mu duže trajati. Rezultat? Usne koje će cijeli dan izgledati savršeno!

Niste sigurni koju boju odabrati? Pronađite savršenu nijansu ruža za vas!

Tekst: Fotograf: Getty Images