Pronađite savršenu nijansu ruža za vas!

Jeste li ikada vidjeli predivnu nijansu ruža na svojoj prijateljici? Niste jedina koja ima takvo iskustvo. Ruževi za usne izgledaju vrlo različito na ljudima, ovisno o podtonu njihove kože. Nastavite čitati kao biste pronašli baš savršenu nijansu ruža za sebe!

“HLADNI” TON KOŽE

Vaša je koža vrlo svijetla i ponekad pokazuje znakove crvenila i pjege. Vaš ten lako crveni na suncu i teško poprimate tamnu, brončanu boju. Vrlo jednostavan način da provjerite svoj ton kože je da usporedite vene na svojoj podlaktici. Možete svoj podton jednostavno testirati na temelju nakita kojeg nosite.  

Ukoliko imate “hladni ton” kože trebate birati nijanse koje imaju plavi ili purpurni ton. Ukoliko koristite crveni ruž to je dozvoljeno, ali izbjegavajte narandžaste nijanse i odaberite tamnije crvene tonove. Svakako vam lijepo pristaju tamne nijanse koje lijepo naglašavaju kontrast vaše kože.

Preporuka: The ONE Colour Stylist – Cranberry Blush 

“TOPLI” TON KOŽE

Vaša je koža srednje tamna i lako crni. Možda imate i vrlo tamnu kožu koja nikada ne pocrveni. Kada pogledate podlakticu, vaše vene imaju zelenkastu boju. Tonovi ruža koji pristaju ovakvom tipu kože su također topli. Kad su u pitanju crvene nijanse, onda to znači intenzivno crvene i narančaste boje. Ukoliko je ton vaše kože vrlo taman dobro će vam pristajati boje borovnice i purpurna boja koja će lijepo naglasiti vaš ten. 

Preporuka: The ONE Colour Stylist – Coral Ideal

“NEUTRALNI” TON KOŽE

Ukoliko imate poteškoća sa određivanjem boje vaših vena, odnosno odlukom da li su plave ili zelene vjerovatno imate neutralni ton kože. U ovom slučaju ste prava sretnica. To znači da možete odabrati iz širokog spektra hladnih, ali i toplih boja. Na neutralnom tonu kože posebno lijepo pristaje široki spektar narandžastih, ružičastih, nude i koralnih nijansi.

Preporučamo: The ONE Colour Stylist – Warm Nude 

Ukoliko vam se bilo koje od ovih pravila ne sviđa i volite druge nijanse ruža – slobodno ih nanesite! Na kraju krajeva najvažnije je da se osjećate lijepo i zračite samopouzdanjem.  

 


 


Tekst: Fotograf: ANNA MÅRTENSSON, KRISTINE WREYFORD