Korak po korak: 3 načina upotrebe Univerzalnog balzama

Tender Care je jedan od najpoznatijih Oriflame proizvoda, s preko milion prodatih balzama svake godine. A znamo i zašto! Sa sjajnom njegujućom formulom ima beskrajnu primjenu, pred vama je nekoliko ideja!

1. LICE
Tender Care je savršen za usne i lice. Pčelinji vosak vam pomaže da zaštitite i njegujete svoje usne i povećava njihovu mekoću. Vitamin E je antioksidans i vlaži vašu kožu.

Možete ga koristiti na bilo kom dijelu svog lica, a mi posebno preporučujemo da ga nanosite na najisušenije dijelove poput usana, po strani nosa ili ispod nozdrva tokom zime. Možete ga čak koristiti da popravite obrve!

2. TIJELO
Jedinstvena formula je napravljena od prirodnih sastojaka posebno formuliranih da hidriraju, štite i njeguju suhu i grubu kožu. Zato će učiniti čuda za veoma suhe dijelove kože vašeg tijela. Možete ga koristiti na suhim zanokticama, kao i za ruke i laktove. Također će djelovati i na stopalima i nogama!

3. S MAKE-UPOM
Pretvorite bilo koji puder ili kremastu sjenku za oči u sjajnu sjenku, sjajno rumenilo ili ruž za usne tako što ćete pomiješati Tender Care s pigmentom koje god boje želite. Vrlo jednostavno i zabavno!

Tekst: Fotograf: John Buddee Hair & Make-up by: Åsa Östergren