Korak-po-korak: Više maski u 2 jednostavna koraka

Dovedite njegu kože na naredni nivo tako što ćete targetirati različite dijelove lica pravim maskama za lice. Zadovoljite različite potrebame kože odjednom, onda sjednite i relaksirajte se uz korištenje više maski za lice odjednom! Svako područje vašeg lica žudi za posebnim vremenom i pažnjom. Započnite tako što ćete proučiti vašu kožu da identifikujete potrebe vaše kože. Različita područja kože zahtjevaju različitu njegu.

1. ZA PODRUČJA MASNE KOŽE
Vaša T-zona (čelo, nos i brada) je obično najmasniji dio lica, tako da biste trebali potražiti maske sa sastojcima kao što su glina, ugalj ili blato koje će povući svu masnoću iz vaše kože bez da je isuše. Nanesite masku na vašu T-zonu (ili gdje god smatrate da su najmasniji dijelovi vaše kože, nakon što proučite vašu kožu).

Izbor urednika: Love Nature maska od gline za čišćenje svih tipova kože - maska od gline koja pročišćava kožu i čini je čistom i zdravom. 

2. ZA SUHA PODRUČJA
Vaši obrazi i koža područja oko očiju može biti suša od drugih dijelova lica. Za razliku od T-zone, žlijezde ovdje proizvode manje masti. Pomozite da se hidrira i doda sjaj ovog područja nanošenjem maske koja je stvorena od organske zobi ili aloe verom da bi umirila i hidrirala kožu. 

Izbor urednika: Love Nature umirujuća maska s organskom zobi i goji bobicama - Ekstrakt zobi je bogat vitaminima B od kojih je koža meka i podatna. Pomaže u postizanju glatkog i blistavog tena.

Na kraju isperite masku i dobro istrljajte lice. Masaža pomaže cirkulaciju i apsorpciju proizvoda!

Tekst: Fotograf: Crosby / John Buddee