Nezaboravan izgled vaših očiju uz OnColour – Korak po korak

Način šminkanja poznat kao “smokey eyes” može biti izazovan. Da bismo vam olakšali, u nastavku možete pročati jednostavne korake kako postići savršen “smokey eyes” uz OnColour proizvode.

Korak 1
Počnimo! Pomoću ravnog kista za nanošenje sjenila za kapke nanesite sjenilo te natapkajte za veći intenzitet. Preporučujemo OnColour Mono sjenilo za kapke u nijansi Silver Grey preko centralnog dijela kapka.

Korak 2
Zatim, jednostavno okrenite drugu stranu četkice i upotrijebite spužvicu za nanošenje OnColour Mono sjenila u nijansi Dazzle Beige. Nanesite ovu nijansu u ugao kapka. Na ovaj način će vaše oči izgledati krupno bez obzira na tamnije nijanse koje ste prethodno nanijeli.

Korak 3
Sada je vrijeme za dramatičan potez! Ovo će izgledati pomalo izazovno, ali ustvari je jednostavno. Nanesite OnColour Mono sjenilo za kapke u nijansi Velvet Black na vanjski ugao kapka, u obliku slova V – poput strelice koja se završava ka vani. Natapkajte. Potom koristeći kist za miješanje nijansi konusnog vrha pređite kružnim pokretima ispod obrve kako bi poravnali oštre ivice.

Korak 4
Upotrijebite istu nijansu silver sjenila za kapke i nanesite ga na gornju liniju trepavica.

Korak 5
Da biste povezali sve u jedno, nanesite OnColour Perfect duo olovku za kapke u nijansi Black&White. Crni dio nanesite na gornju liniju trepavica. Potom nanesite OnColour Big Lash maskaru koja će vašim trepavicama dati punoću i volumen!

Korak 6
Za finalni korak, nanesite korektor u područje ispod očiju da prekrijete bilo koje nesavršenosti. Potom nanesite OnColour rumenilo u nijansi Cool Pink na jagodične kosti. Smokey eyes izgled najbolje je kombinirati s blagom nijansom ruža za usne!

Jednostavno, intenzivno i ženstveno! Jedva čekamo da vidimo vaš smokey eyes izgled – tagirajte nas na društvenim mrežama s #getOnColour kako bismo mogli vidjeti vaše rezultate!

Tekst: