Miris za svaku prigodu

Nije svaki miris prigodan u svakoj situaciji. Prilagodite miris situaciji u kojoj se nalazite kako bi njegove note imale pozitivan utjecaj na vaše raspoloženje i na način kako vas drugi doživljavaju. Evo koje mirise nanijeti u određenim situacijama.

Prvi izlazak s voljenom osobom
Miris koji bi bio idealan za prvi izlazak bi trebao biti poput crvenog ruža – ostaviti trenutačni dojam!  Potaknite romantično raspoloženje cvjetnim mirisima. Miris koji bi bio idealan za ovakvu prigodu je Tenderly Promise, ili divne note narančinog cvijeta u Giordani Gold Essenza.
 

A Party
Zabava

Parfem savršeno zaokružuje vašu modnu kombinaciju. Kao što ne volite uvijek nositi istu haljinu na zabavu tako želite promijeniti i miris. Svakako ne volite nositi isti miris kao i ostali, pa budite originalni i miris jasmina iskusite u notama  mirisa VIP Only   koji je jednako originalan poput vas. 

Poslovni sastanak
Za posao su vam potrebni mirisi koji naglašavaju vašu osobnost . Izbjegavajte voćne i slatke mirise koji mogu djelovati vrlo zaigrano. Umjesto toga radije birajte mirise koji su vrlo naglašeni i lako impresioniraju.  Obožavamo: Giordani Gold Eau de Parfum[DB1] . Ukoliko ste nervozni radi poslovnog sastanka smirit će vas opuštajuće note lavande i jasmin.

Porodični  ručak

Dan proveden s najdražima zaslužuje i vedre,  radosne mirise. Energiju dodatno potaknite notama divlje jagode te citrusnim i cvjetnim. Idealni su   Happydisiac.

Putovanje

Čekanje na  aerodromu ili sjedenje u autu satima može zahtijevati osvježenje.  Žudit ćete za čistim i delikatnim mirisom koji ćete lako ponijeti u torbici i jednostavno nanijeti.  Naša je preporuka Midsummer.

Nakon škole  
Nakon škole želite miris koji budi udobnost i domaći ugođaj,  pa je toaletna voda poželjna za ovakav ugođaj. Svježina i blagost mirisa   My Naked Truth [SM1]  pruža te ugodne, puderaste note.

Tekst: Fotograf: Oriflame