Odgovori na vaša pitanja o NovAge kolekciji

Da li trenutno tražite kolekciju za njegu kože ili vam je samo potrebno više informacija o NovAge kolekciji? Odgovore na vaša pitanja dao je viši direktor nauka i inovacija, dr. Alain Mavon.

1. DA LI SE NOVAGE MOŽE KORISTITI ZA SVE TIPOVE KOŽE?

Da, NovAge je namijenjen svim tipovima kože.

2. KAKO MOGU ODREDITI KOJA NOVAGE KOLEKCIJA JE NAJBOLJI IZBOR ZA MENE? 

Vaše godine su prva smjernica u tom smislu. Pored toga, važno je da prepoznate koji su vaši glavni problemi i onda odaberete kolekciju s odgovarajućim ciljanim djelovanjem. 

3. NA KOJE POSEBNE ZNAKOVE STARENJA NOVAGE KOLEKCIJA IMA CILJANO DJELOVANJE? 

NovAge kolekcija za njegu kože ciljano djeluje na 12 znakova starenja koji su najvažniji – to su upravo oni znakovi koji najviše utiču na to koliko mlado ili staro djelujete. 

4. DA LI MOGU NASTAVITI KORISTITI DRUGE ORIFLAME PROIZVODE ZAJEDNO S NOVAGE KOLEKCIJOM ILI TREBAM POTPUNO PROMIJENITI IZBOR? 

Možete nastaviti koristiti postojeće proizvode, ali vam preporučujemo da se preusmjerite na NovAge, obzirom da je kolekcija osmišljena tako da daje najbolje rezultate kada se koristi cijeli set od 5 proizvoda u skladu s rutinom za njegu kože za mlađi izgled. 

5. ŠTA JE KLINIČKA STUDIJA I ŠTA KLINIČKI DOKAZANO ZNAČI? 

Klinička studija znači da volonteri koriste proizvod tokom određenog vremenskog perioda. Djelovanje koje proizvod ima se potom objektivno mjeri različitim tehnikama.

Klinički dokazano znači da tvrdnje u vezi s proizvodom potiču iz rezultata kliničkog testa i objektivnog mjerenja. Takvi klinički dokaz su garancija potrošaču da je proizvod zaista djelotvoran. 

6. NOVAGE JE OPISAN KAO KOLEKCIJA KOJA SE OSLANJA NA INOVATIVNE PRIRODNE TEHNOLOGIJE. ŠTA TO ZNAČI I ZAŠTO JE TO INOVATIVNO? 

NovAge je unaprijeđen tehnologijama koje su inspirisane prirodnim procesima, a osim toga koristi biljke u svojim tehnologijama. Inovativne znači da su te tehnologije rezultat revolucionarnih naučnih otkrića. 

7. ŠTA SU BILJNE MATIČNE STANICE? 

Matične stanice predstavljaju vid biotehnologije koji se koristi u proizvodnji prirodnih ekstrakata na veoma održiv način i u vrlo koncentrisanoj formi. Zavisno od biljnog porijekla, mogu imati višestruko djelovanje protiv starenja kože. 


Tekst: Fotograf: Oriflame Brand Images