Vaših 9 najneugodnijih problema rješavamo bez muke!

Svi imaju neke konkretne probleme: neugodne mirise, problem s kožom, problem s nanošenjem make-upa…lista je duga. Naši stručnjaci savjetuju kako da ih najbrže riješite.

1. Previše stanjene obrve

“Ponovni rast obrva će potrajati pa korištenjem gela možete ubrzati ovaj proces. Dok čekate da ponovo narastu jednostavno ih možete lijepo upotpuniti sa posebnm proizvodima i olovkom.  

- Sophia Marinho de Lemos, Beauty urednik


2. Imam neugodne mirise stopala


“Neugodan miris stopala uzrokovan je dvjema stvarima: pretjeranim znojenjem ili rastom bakterija na stopalima. Primjenite piling stopala nekoliko dana u tjednu kako biste spriječili ponovni rast bakterija. Stopala osušite nakon kupanja i koristite antiperspirant za stopala kako biste osigurali lijep miris”- savjetuje Alernest Nunez Bengtsson, Oriflame stručnjakinja za osobnu njegu.


Sve što trebate je  Feet Up


3. Prištić na licu

“Nemojte istiskivati prištić već nanesite kremicu koja sadrži salicilnu kiselinu. Ima antibakterijski učinak koji sprječava crvenilo.  Nanesite korektor kako biste prekrili crvenilo, savjetuje  Melina Galeadi, Oriflame stručnjak za njegu kože.

 

 

”Nemojte istiskivati prištić već nanesite kremicu koja sadrži salicilnu kiselinu.”


4. Ostatci make-up ana košulji

“Prije nanošenja make-upa nanesite primer  prije tekućeg pudera i završite s puderom u prahu kako biste fiksirali podlogu. Izvrsno bi bilo da koristite vodootporne proizvode kaže  Sophia Marinho de Lemos, Beauty urednica.


Njezini su favoriti: GG Perfecting Base

The ONE Illuskin Face Primer

The ONE Loose Powder


5. Muče me tamnije dlačice na licu  

“Preporučujemo  da redovito koristite trakice za uklanjanje dlačica. Dizajnirane su posebno za osjetljive dlačice na licu. Jednostavno je i učinkovito, ali i dugotrajno” - Alernest Nunez Bengtsson, Oriflame stručnjak za osobnu njegu.


6. Zimi me muči crvenilo oko nosa 

Izbjegavajte vruću i vrlo hladnu vodu jer to može povećati crvenilo. Očistite lice s blagim sapunom, osušite ručnikom i nanesite hidratantnu kremu.  Izbjegavajte hidratantne kreme s mirisima koje dodatno mogu potaknuti crvenilo. Univarzalni balzam izvrstan je za ovakvu vrstu problema."  - kaže Melina Galeadi, Oriflame stručnjak za njegu kože.


Probajte i : Love Nature maska s Aloe Verom


7. Loše nanešeno sredstvo za samotamnjenje

“Nanesite ulje za tijelo, okupajte se i nanesite piling za kožu. Ukoliko su mrlje tvrdokorne nanesite sok od  limuna kako bi se lakše uklonile!” – savjetuje Sophia Marinho.
Tekst: Fotograf: Getty images, Fotolia & Oriflame