Zašto vas ulja za kožu lica štite zimi?

Ulja za lice su ultimativni luksuz za vrijeme hladnih, zimskih dana i učinit će vašu kožu mekom i nježnom tijekom hladnih zimskih mjeseci. Što čini ova ulja tako učinkovitima?

KAKO DJELUJU NA VAŠU KOŽU
Kao što znate, zima nepovoljno djeluje na vašu kožu. Hladni vjetrovi, niske temperature i više vremena u zatvorenim prostorijama podjednako isušuju vašu kožu i čine je osjetljivom. Ne očajavajte! Postoje načini na koje možete obnoviti vašu kožu kako bi ponovo bila blistava.

NovAge Nutri6 uljne kapsule za lice sa 6 luksuznih ulja dubinski hrane, omekšavaju i štite kožu od slobodnih radikala. One će vašoj koži podariti glatkoću, blistavost i čvršći tonus uslijed veće hidratiziranosti. Kada su korisnici testirali kapsule, ocijenili su kvalitetu i zabilježili 100% zadovoljstvo učinkom odnosno poboljšanim izgledom kože nakon 4 sedmice redovnog korištenja kapsula.

ZAŠTO SU UČINKOVITE?
NovAge Nutri6 uljne kapsule sadrže jedinstvenu mješavinu ulja koja je bogata zasićenim masnim kiselinama, lipidima, antioksidantima, vitaminima i mineralima. Zajedno u sinergiji ova ulja djeluju hranjivo i njeguju kože. Evo značajki svakog ulja:

SEZAMOVO ULJE: raskošno hidratantno i omekšavajuće, zahvaljujući vitaminima, mineralima i lipidima. Antioksidansi pomažu u zaštiti od štetnih slobodnih radikala.

ULJE AVOKADA: bogato regenerirajućim sastojcima koji hrane i ispunjavaju kožu iznutra te štite prirodnu lipidnu barijeru kože. Antioksidansi pomažu u zaštiti od štetnih slobodnih radikala.

ULJE KOŠPICE BRESKVE: iznimno hidratantno sa svojstvima regeneriranja za meku i podatnu kožu.

ULJE LIMNANTE: bogato regenerirajućim mineralima, masnim kiselinama i lipidima koji hrane kožu i čine je mekom.

ULJE CRNOG RIBIZA: bogati izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ostavlja kožu mekom i podatnom te joj daje zdravi izgled.

SOJINO ULJE: bogati izvor esencijalnih masnih kiselina. Hrani i obnavlja kožu da bi bila meka, glatka i hidratizirana.

KAKO IH KORISTITI
Kapsule se mogu koristiti kao dodatak uobičajenoj rutini njege kože da bi pružile koži dodatnu njegu. Mogu se koristiti ujutro ili uvečer, nakon koraka 3 (seruma) i prije koraka 4 (kreme za lice) Budući da uključuju ulja, preporučujemo njihovu upotrebu noću. Međutim, mogu se koristiti po potrebi. Okrenite vrh kapsule i istisnite sadržaj. Koristite vrhove prstiju da utapkate ulje na kožu lica, vrata i dekoltea. Sačekajte nekoliko minuta da se upije, a nakon toga nanesite kremu za lice.

Tekst: Fotograf: Martin Petersson, Getty Images