Wellness By Oriflame rutina

Wellness by Oriflame rutina je izgrađena na osnovu našeg vrlo jednostavnog ABC pristupa. Šta to praktično znači, i kako da to primjenite u svom životu? Evo načina!

ŠTA JE WELLNESS BY ORIFLAME RUTINA?
Wellness by Oriflame rutina je osmišljena tako da podržava vaš unos proteina, dijetetskih vlakana i mikronutrijenata u savršenim količinama, baš svakog dana.


ŠTA JE ABC PRISTUP?
ABC pristup počiva na 3 temelja: AKTIVACIJA  – SNAGA – NAVIKA (PRILAGOĐAVANJE). Oni su dizajnirani tako da uravnoteže vaše nutritivne potrebe tokom vašeg života. Svi Wellness by Oriflame proizvodi su upakovani na praktičan način što ih čini lakim za korišćenje u svakom trenutku i svuda. Sve što je potrebno je da se naviknete da ih koristite. O tome govori svaki temelj pojedinačno:

A = AKTIVACIJA
Aktivirajte vaše tjelesne funkcije sa ovim esencijalnim mikronutrijentima: vitaminima i mineralima, Omega 3 masnim kiselinama i ojačajte imunitet astaksantinom. Ove sastojke treba da unosite svakog dana kako biste popunili propuste u ishrani i pojačali imunitet. Svi oni sadržani su u našem proizvodu Wellness paketu

B = SNAGA
Potom izgradite snagu i postojanu energiju sa makronutrijentima visokog kvaliteta: proteinima i vlaknima. Proteini pomažu vašem tijelu da se oporavi i izgradi nove ćelije. Vlakna pružaju dugotrajnu energiju. Sve to možete pronaći u našoj Proteinskoj mješavini i Natural balance šejkovima.

C = NAVIKA
Svi mi imamo individualne potrebe koje zavise od naših godina, životnog stila i opšteg stanja organizma. Zato bi trebalo da zaokružite vašu rutinu s posebnim dodacima ishrani kako biste se osjećali i izgledali najbolje što možete. Ovo uključuje upotrebu proizvoda kao to su na primjer Wellness supe, pločice i NutriComplex za kosu i nokte.

ZAŠTO WELLNESS BY ORIFLAME PROIZVODI?
Wellness brend predstavlja samu suštinu švedskog načina života. Naš švedski smisao za povezivanje sa prirodom i uravnoteženim stilom života inspiriše nas da koristimo prirodne sastojke u najvećoj mogućoj mjeri.

Kako bismo vam pružili najbolje od wellnessa, okupili smo svjetski poznate istraživače, nutricioniste i naučnike da proučavaju švedski način života i izdvoje najfinije sastojke iz prirode. Rezultat su proizvodi koji su osmišljeni, razvijeni i otkriveni u Švedskoj – za vas i vaše najdraže.

Tekst: Fotograf: Oriflame