Predstavljamo vam novi, unaprijeđeni Tender Care!

Tender Care koji volite je dobio novo ruho! Saznajte detalje i informacije o tome kako smo unaprijedili vaš omiljeni proizvod!

Tender Care je voljena Oriflame ikona još od 1970. godine. To je jedan od onih proizvoda koje svi držimo u svojim torbicama, u kupatilu ili noćnim ormarićima kao čudesni balzam za suhe usne, nokte, ruke – za šta god želite! Formulacija je ista od 1980. godine (prije toga je Tender Care zapravo bilo krema za područje oko očiju!). Malo smo oklijevali kada smo došli na ideju o unaprijeđenju formulacije, odnosno pitali smo se da li je potrebno mijenjati nešto sto je kultno i uspješno. Međutim, više od svega postojali su želja i vjera da Tender Care možemo podići na sljedeći nivo, što je zapravo i bilo vrijedno truda. Sada smo veoma ponosni na rezultat koji smo postigli!

Kako i zašto smo unaprijedili Tender Care?
Željeli smo zadržati istu formulaciju koja vam je poznata, ali s više ljubavi i poštovanja prema planeti. Tako smo unaprijedili formulaciju s obnovljenim prirodnim uljima – suncokretovim i ricinusovim, što je rezultiralo 99% formulacijom prirodnog porijekla. Ali ne brinite, formulacija će i dalje hraniti vašu kožu kao i prije (zamolili smo potrošače da se uvjere!). U suštini, to je Tender Care koji poznajete i volite, samo prirodniji! I ne samo to, već smo također odlučili dati pakovanju novi izgled! 

 

Zeleno pakovanje
Uspjeli smo unaprijediti dizajn ambalaže tako da Tender Care sada koristi 20% manje plastike. Manje plastike znači manje otpada, što znači bolji ekološki uticaj na životnu sredinu. Smatramo da je to veliki uspjeh! Također, napravili smo širi otvor na posudici za lakši pristup cijeloj formulaciji što omogućava da dođete i do posljednje količine proizvoda u pakovanju. Svemu tome dodajte i osvježeni dizajn logotipa i lijepo pakovanje u više boja (osim originalnog, koji dolazi u sjajnoj pink nijansi!) i dobit ćete novi Tender Care 2.0!

 

Hranjiva njega za suhu i osjetljivu kožu

Tender Care je omiljen ne samo zbog svoje hranjive formulacije, već i zbog toga što je i univerzalni balzam za vaše tijelo! Pored toga što ga koristite kao njegu za – suhe usne, kožu, zanoktice, laktove, pete itd, Tender Care možete koristiti i za mnoge druge stvari! Evo nekoliko manje poznatih i korisnih savjeta. Osim tradicionalnih upotreba za koje većina ljudi zna – suhe usne i kožu kao što su zanoktice, ovaj univerzalni heroj ima i druge namjene:

• Koristite ga kako bi dobili sjajni izgled obrva ili kao alternativu gelu za obrve

• Koristite ga kao highlighter na jagodicama za prirodan i hidratiziran sjaj.

• Nanesite ga na suhu kožu oko nosa po hladnom vremenu.

Da li ste dobili neku novu ideju? U svakom slučaju, nadamo se da ste uzbuđeni baš kao i mi zbog novog Tender Carea. Ponosni smo što proizvod koji je s nama tako dugo može nastaviti svoje putovanje u novom ruhu, ali s više ljubavi i poštovanja prema planeti dok efikasna njega ostaje prisutna kao i uvijek.  Naručite svoj Tender Care ovdje.