Proizvodi za vašu policu koji podižu raspoloženje

U svijetu ljepote, skloni smo traganju za proizvodima koji donose vidljive rezultate - besprijekornu kožu, smjele usne, zadivljujuće mirise. Ipak, postoji nešto više u prevazilaženju površine i prihvatanju senzornog putovanja koje ljepota može da ponudi. Uz rastuću popularnost dopaminskih trendova ljepote, sada je odlično vrijeme za istraživanje tekstura koje umiruju, boja koje inspirišu, mirisa koji očaravaju i sastojaka koji njeguju. Hajde da uredimo vašu beauty policu kao mjesto koje podiže vaše raspoloženje i duh, čak i tokom najoblačnijh dana.

Moć dodira
Veza između tekstura i emocija je nesporna. Uzmimo, na primjer, Waunt Mission Impurities toplotnu masku, glatku teksturu koja se zagrijava u kontaktu s kožom, čisteći nečistoće dok prija čulima. Giordani Gold Pure Úforia tekući puder prevazilazi tradicionalno šminkanje. Kombinuje Crystal Glow Fusion tehnologiju i HydraBlend koji obezbjeđuje euforični doživljaj prilikom nanošenja.
Ako je briga o tijelu vaš raj, ugodite sebi Swedish Spa Whipped Waves maslacem za tijelo, nemasnom formulom obogaćenom kokosovim uljem i shi maslacem za baršunasto glatku kožu i trenutno podizanje raspoloženja.

 

Obojte svoje raspoloženje
Živahne boje imaju dokazano djelovanje na vaše raspoloženje. Za usne koje zahtijevaju pažnju, tu je THE ONE Colour Unlimited Ultra Fix tekući ruž koji nudi 10 odvažnih nijansi s baršunasto-mat završnicom i 99% postojanosti. Popričajmo o samopouzdanju koje podiže raspoloženje i koje traje! Neka vaše oči govore uz The ONE STOCKHOLM Colour Unlimited sjenilo za kapke u zadivljujućim nijansama poput mistične plave i digitalne lavande. Visoko pigmentovana i vodootporna osigurava da make-up na očima ostane besprekoran čitavog dana. I nemojte zanemariti THE ONE 5-u-1 Wonder Lash Ultra plavu maskaru, donosi visoku definiciju trepavica s bojom bez mrlja i ljuskica

Razum i osjećaji 
Mirisi su moćni katalizatori koji prizivaju draga sjećanja i duboke emocije. Slasni miris nota Ruby kakao zrna, crvenih bobica i mliječnih tonova, Love Potion Sensual Ruby parfemska voda je jedan od najzavodljivijih mirisa koji će vam podići raspoloženje. Tuširanje postaje čulno uživanje s ovom Love Nature kremom za tuširanje gdje se kakao i pepermint spajaju kako bi stvorili okrepljujući ambijent. Za one koji žude za raskošom, All or Nothing Amplified parfem obuhvata dopaminsku ljepotu luksuznim sastojcima kao što su tuberoza, crveni đumbir i akord ambera – simfonija ekstravagancije i privlačnosti koja podiže raspoloženje

 

Sastojci za dobar osjećaj  
Osim tekstura, boja i mirisa, određeni sastojci slavljeni su zbog svojih pozitivnih uticaja na raspoloženje. Vitamin C je od esencijalnog značaja za vaš imuni sistem i zdravlje, blistavu kožu, ali također utiče i na podizanje raspoloženja! Nalazi se u našem NovAge ProCeuticals rastvoru s 10% vitamina C, hrani vašu kožu za blistav ten i podiže vaše opšte blagostanje. Ljubitelj kože, Vitamin C u Univerzalnom balzamu sa zelenom jabukom, obezbjeđuje glatke usne zdravog izgleda u kombinaciji sa njegom. I nemojmo zaboraviti aromatično iskustvo bergamota u Eclat Femme Weekend mirisnoj kremi za tijelo koji je sposoban da ublaži anksioznost i stres. Ovi sastojci njeguju vašu kožu, ali i vaše raspoloženje, stvarajući holistički ritual za spoljašnju i unutrašnju vas.

Tekst: