Idi na glavni sadržaj Idi na glavni izbornik Idi na pretragu
0 proizvod(a) u košarici
Bodovi koje možete iskoristiti u

Održivost

Ljepota je više od izgleda

Sve je u stavu. Ljepota je biti vjeran sebi i brinuti o drugima oko sebe. Ljepota je u promjenama koje pomažu da svijet bude bolje mjesto. U Oriflameu vjerujemo da svako može da bude dio prelijepe promjene.Zajedno pravimo razliku

Strastveno pratimo snove i slavimo prilike koje ljudima poboljšavaju život. Pomažemo da mnogi iskuse ljepotu i kvalitetan život, poštujući ljude i prirodu na svakom koraku. Zato u Oriflame zajednici slavimo ljude koji idu dalje i rade više. Dijeleći njihove priče, inspirišemo druge da krenu njihovim putem.

Svaka promjena djeluje nedovoljna kada je sama, ali zajedno one stvaraju pozitivaj uticaj koji se osjeća svuda na svijetu. U Oriflameu dijelimo strast i duh kojima pravimo razliku i kada odlučimo da nešto učinimo, ne postoje granice u našim dostignućima. Nema ničeg ljepšeg od toga.

Održivost

Naš dugoročni cilj je da postanemo potpuno samoodrživa kompanija. Ovo znači život u okviru prirodnih resursa, poštovanje okoline i doprinos fer društvu gdje svako može da prosperira. Zato u formulaciji svojih proizvoda, težimo korištenju sastojaka koji su u skladu s našim strogim ekološkim načelima i ne štete prirodi.

Kako ćemo to postići?

 

#beautifulchange

Vjerujemo da i najmanja promjena može značiti razliku. A kada ih učinimo zajedno, možemo dobiti trajni društveni uticaj. Pročitajte detaljnije šta činimo svakog dana da napravimo tu promjenu.

Pročitajte priče

 

Društveni uticaj

Oriflame je oduvijek strastveno podržavao ispunjenje snova. I, mada je ovo dio naše poslovne filozofije, ide dalje od dobrotvornog rada koji praktikujemo od osnivanja kompanije 1967.