5 proizvoda koji će vaše kupanje pretvoriti u pravi opuštajući užitak

Osjećate kao da ste pod stresom? Uživanje u opuštajućoj kupki može vam pomoći da se osjećate mnogo bolje. A dodavanjem najboljih proizvoda biće to savršeno spa iskustvo kod kuće u kome ćete uživati dok vam se prsti ne smežuraju!

Tople kupke su lak način da se oslobodite stresa i anksioznosti koji su se nagomilavali tokom dana. Dakle, vrijeme je da sebi priuštite vrijeme koje ste zaslužili umirujućim uljima, maslac-kremama i pilinzima. Ovo su proizvodi koje morate imati da biste postigli savršeno, opuštajuće kupanje u vlastitom kupatilu.

Sapun za piling i masažu
Da li volite dobru masažu? Morate probati Swedish Spa Exfoliating sapun! Ima dvije strane: jedna je dizajnirana da masira i stimuliše cirkulaciju, a druga da uradi piling i zagladi kožu. Pjena stvara opuštajući, cvjetni miris koji će umiriti vaše tijelo i um.

img-1.jpg 

Nježna krema za tuširanje
Za pravo spa iskustvo kod kuće morate imati kremu za tuširanje. Jedna od naših omiljenih je pjenušava krema za tuširanje Love Nature prožeta prirodnim organskim ekstraktima organske zobi i marelicom – mmm, miris je jednostavno divan!

Zaglađujući šećerni piling
Mislili ste da je sapun za piling dovoljan? Nimalo! Također vam treba Milk & Honey Gold Smoothing šećerni piling. Ova luksuzni proizvod će ukloniti sve odumrle ćelije kože i učiniti vašu kožu glatkom, mekom i blistavom!

img-2.jpg 

Umirujuće ulje za tijelo
Opuštajuća kupka nije potpuna bez ulja za tijelo koje umiruje i njeguje kožu. Swedish Spa’s Mirror Ocean ulje za tijelo puno je hidratantnim vitaminom E, uljem uljane repice i badema, kao i algama Alaria esculenta. Ovo je crvena alga koja je izuzetno bogata šećerima, mineralima i drugim hranjivim jedinjenjima koja pomažu u korištenju antioksidativnih, hidratantnih i revitalizujućih svojstava. Suviše je dobro da biste propustili da uživate u njemu.

img-3.jpg 

Hranjiva krema za tijelo
Želite kremu za tijelo koja nudi 48 sati hidratacije? Da, hvala! Hranjiva krema za tijelo Love Nature sa organskim kakao maslacem i kokosovim uljem klinički je dokazano djeluje upravo tako. Bogata i kremasta formula njeguje kožu – čineći je glatkom i prijatno mirisnom. 

To je to – sve što vam je potrebno da napravite kupku za ublažavanje stresa kod kuće! Dakle, krenite da punite tu kadu i samo pustite svoje tijelo i um da se opuste.