7 stvari koje niste znali o Oriflame mirisima

7 stvari koje niste znali o Oriflame mirisima

1. 50 GODINA STRUČNOSTI U RADU

Od osnivanja 1967. godine stekli smo pedeset godina stručnosti u industriji ljepote. To nam pomaže u stvaranju mirisa koje ljudi zaista vole!

2. RADIMO S VRHUNSKIM KREATORIMA MIRISA
Vrlo smo ponosni na saradnju s najboljim kreatorima mirisa na svijetu, kao što su Olivier Cresp, Maurice Roucel i Nathalie Lorson. To su legendarni kreatori mirisa koji su stvorili neke od najpoznatijih svjetskih mirisa.

3. OSVOJILI SMO PRESTIŽNE NAGRADE
Naši su mirisi osvojili mnoga priznanja od strane najprodavanijih ženskih magazina, kao i prestižne FiFi nagrade koje organiziraju organizacije pod nazivom Fragrance Foundation. Nedavno je My Destiny osvojio nagradu za najbolji ženski miris ruske FiFi nagrade, što je kao osvajanje Oskara među parfemima.

4. JEDAN SMO OD NAJVEĆIH PARFEMSKIH BRENDOVA NA SVIJETU
Naše mirise obožavaju u više od 60 zemalja širom svijeta. U većini tih zemalja mi smo među Top 5 u preporuci mirisa. To je nešto na šta smo izuzetno ponosni!

5. POSJEDUJEMO DOKAZANU KVALITETU PRESTIŽNIH MIRISA
Nastojimo ispuniti i nadmašiti nivo kvalitete prestižnog parfema. Zajedno s kreatorima mirisa provodimo testove kako bismo osigurali da naš nivo kvalitete mirisa udovoljava standardima prestižnog parfema. Ispitivanja se obavljaju profesionalno obučenim osobljem koje mjeri utjecaj mirisa, difuzije i postojanosti u trajanju 8 sati. 

6. SVAKE SEKUNDE PRODAJEMO JEDAN MIRIS
Naši mirisi su toliko popularni da prodajemo jednu bočicu svake sekunde. To je nevjerovatno!

7. IMAMO GOTOVO 100 RAZLIČITIH VRSTA MIRISA
Obzirom na veliku paletu ženskih i muških mirisa, trenutno je gotovo 100 različitih mirisa dostupnih širom svijeta. Odaberite svoje favorite ovdje!

Tekst: Fotograf: Anna Mårtensson