Napravite prelijepu promjenu koristeći ekološke proizvode

Ako želimo da sačuvamo svijet u dobrom stanju, moramo živjeti na prirodno održiv način, u skladu s ekološkim principima. Istovremeno, mnogi od nas imaju za cilj da tretiraju kožu i sebe na odgovarajući način. Zbog toga smo vas pokrili od glave do pete - sa piling i održivim proizvodima koji će vam donijeti lijepu i sjajnu kožu.

PILING PRIRODNOG PORIJEKLA

Postizanje lijepe kože ne bi trebalo da bude na štetu okoline. Da li ste znali da preko 200 miliona tona plastike PREPLAVLJUJE naše okeane? A toj plastici trebaju godine dok se ne razgradi u prirodi!

Kada su naučnici počeli da govore o plastičnim mikro-granulama u proizvodima za piling koji opterećuju naše okeane, naši stručnjaci za istraživanje i razvoj već su počeli da sprovode nekoliko mjera da ih prestanu koristiti. Naši stručnjaci su potražili inspiraciju u prirodi i pronašli savršene alternative - prirodni izvor piling zrnaca. Od 2014. godine svi naši novi proizvodi za piling koriste zrnca 100% prirodnog porijekla - od maka i bademove ljuske do maslina i soli. To je naš način da pomognemo da vi i naš svijet izgledate divno i prirodno.

Želimo da vam pružimo njegu od glave do pete, tako da smo napravili izbor naših omiljenih proizvoda za piling, koji mogu da održavaju kožu glatkom i mekanom - sve sa prirodnim pilingom.KOJI JE PILING IDEALAN ZA MENE? 

ZA SJAJ LICA

Neka vaše lice izgleda što je ljepše moguće uz NovAge mikropiling za lice. Ovaj piling je baš ono što vam je potrebno kada vašoj koži nedostaje sjaj. Sa bogatom teksturom i delikatnog mirisa, ovaj piling koristi neutralno mlečnu kiselinu i čestice za piling prirodnog porekla koji nežno uklanjaju mrtve ćelije kože, čiste pore i poboljšavaju teksturu kože. Favorit naših potrošača!

ZA NJEGA

NovAge Men sredstvo za piling i čišćenje lica za muškarce sadrži prirodne čestice crnog uglja koje pomažu u čišćenju muške kože pune testosterona. Crni ugalj ne samo da apsorbuje nečistoće i višak sebuma već vrši i piling kože ne isušujući je pritom. Savršen je izbor za kožu vašeg muškarca.

ZA RUKE I STOPALA

Pružite vašim rukama SPA tretman sa Milk & Honey gold pilingom za ruke. Formulisano sa mlijekom i medom organskog porijekla, ovaj piling omekšava grubu i opuštenu kožu, čineći nanošenje kreme za ruke još efikasnijim.

Feet Up Comfort stimulirajući piling s prirodnim maslinovim uljem, ekstraktom ginka i česticama za piling od masline prirodnog porijekla čini stopala mekim, glatkim, nježnim i mirišljavim. Nešto što morate imati tokom ljeta.


ZA CJELOKUPNU ZAŠTITU  

Tražite način da njegujete kožu kod kuće? Swedish Spa piling za tijelo je savršen i sadrži sol i ljuske badema koji vas oslobađaju mrtvih ćelija kože. Ovaj fantastičan piling sadrži i ulje đumbira, kao i slatko bademovo ulje za njegu i tonus kože, čineći je mekom i glatkom. Ako želite energiju ujutro, probajte naše gelove za tuširanje Love Nature sa piling zrncima: osvježavajuća jagoda i limeta ili energija mente i maline.

Uživajte u njezi kože!

Tekst: Fotograf: Oriflame and Getty