Giordani Gold tekući puderi i njihovi dragocjeni sastojci

Da li make-up za vas predstavlja više od svakodnevne rutine? Ako je odgovor potvrdan, Giordani Gold puderi su pravi proizvodi koji pružaju pravo iskustvo uživanja u ljepoti. Saznajte više o izuzetnim kvalitetima naših Giordani Gold linija.

Italijanski vulkanski minerali 
Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder sa ZF 15
Puder koji pruža savršenu pokrivenost i dugotrajan efekat obogaćen je revitalizirajućim vulkanskim mineralima. GG mineralni tečni puder sa zaštitnim faktorom 15 sastoji se od 5 esencijalnih minerala porijeklom direktno sa Etne, koji utiču na smanjenje čvrstine kože, poboljšavaju njenu barijeru i umanjuju oštećenja slobodnih radikala. Sakriva nesavršenosti, a otkriva blistavu i mladoliku kožu.

Biljni ekstrakti i ColourCorrect kompleks 
Giordani Gold MasterCreation tekući puder sa ZF 18
Ovaj puder pospješuje mladalački izgled, koriguje izgled finih linija, skriva umor i neujednačenost tena, a sve to zahvaljujući ColourCorrect kompleksu. Vašu kožu hrani serum biljnog porijekla zbog kojeg koža izgleda zdravije i hidrirano. GG Master Creation je zaista remek djelo za vašu kožu, koje je nastalo kao rezultat 5-godišnjeg naučnog istraživanja!Ekstrakt bijelog tartufa 

Giordani Gold tekući puder koji prkosi starenju sa ZF 8
Formulisan sa ekstraktom bijelog tartufa, ovaj fantastični puder posvjetljuje i ujednačava ten kože, dajući vašem tenu mlađi izgled. Rijedak i egzotičan ekstrakt bijelog tartufa s piling svojstvima, pomaže u zaštiti kože od oštećenja koja mogu izazvati preuranjeno starenje.


Delikatnost svile
Giordani Gold Silk tekući puder sa ZF 12 
Izuzetno tečan i baršunast, ovaj puder inspirisan je delikatnošću svile, kakvom će učiniti i vašu kožu. Ovaj tečni puder sa ZF 12 vašu kožu dovodi do savršenstva prelijepim prirodnim izgledom i osjećajem. Prožet optičkim česticama koje prenose blistavi sjaj i prikrivaju nesavršenosti, čini da koža djeluje mlađe.

Tekst: Fotograf: Oriflame