Treba vam više energije? Ovo su savršeni dodaci!

Prolazite kroz zimski pad energije? Niste sami! Pad energije tokom hladnijih mjeseci dešava se čak i najboljima. Ali nema potrebe da brinete! Prikupili smo neke od sjajnih proizvoda koji okrepljuju um i tijelo - tokom cijele godine.

img-1.jpg

Više energije za kožu
Da li vaša koža pokazuje znakove poput finih bora, proširenih pora, grube teksture, gubitka hidratacije i sjaja? Onda bi moglo biti da joj je potrebno povećanje energije! Pružite svojoj koži revitalizujući podsticaj u pokretu Optimals Urban Guard 3D sprejom. Ovaj sprej za lice nudi vrlo hranjive materije, antioksidante i snažnu zaštitu od zagađenja!

Ako umjesto toga želite da se potrudite, imamo pravu kolekciju za vas: NovAge Skinergise set je okrepljujuća rutina njege kože sa pet proizvoda specijalno dizajniranih da koži pruže nalet energije! Taurine energising tehnologijom i ekstraktom matičnih ćelija biljke asai zajedno obnavljaju ćelije iznutra, dok ih štite spolja. Rezultat je blistava i jedra koža koja puca od energije.  

Više energije za tijelo
Da biste održali visok nivo energije stabilnim, uvjerite se da uzimate sve važne vitamine i minerale koji su vašem tijelu potrebni. Wellness paket ovo čini veoma lakim. U pojedinačno upakovanim kesicama naći ćete sljedeće:
1x multivitamin tableta (multivitamin i mineral za žene i muškarce)
2x omega 3 kapsule (omega 3)
1x kapsula antioksidansa (antioksidansi i ekstrakt borovnice)

 

Ove tablete će vam pružiti sve vitamine i minerale koji su vam potrebni da prođete kroz sumorne zimske mjesece sretni i puni energije.

img-2.jpg

Više energije za um
Da li ste znali da određeni mirisi mogu povećati energiju, okrijepiti um i podstaći koncentraciju? Istina je! Limun, jasmin, lavanda, nana i kafa su sve primjeri mirisa koji mogu brzo da pruže energiju samo svojim mirisom. Love Nature’s sprej sa mentom i malinom je osvježavajući miris koji će vam dati podsticaj za kojim žudite.

img-3.jpg

Više energije za zaustavljanje žudnje za hranom

Uvijek tražite slatku užinu da biste brzo podigli nivo energije? Potreban vam je lak pristup hranjivoj, zdravoj i ukusnoj opciji koja će duže održati vašu energiju stabilnom – baš kao i naši Natural Balance šejkovi. Šejkovi su bogati proteinima i spremni su za miješanje u smoothiju ili direktno sa vodom. Dakle, pokušajte da se klonite slatkih opcija koje vrebaju iza svakog ugla i odaberite zdravu i praktičnu alternativu koja će sigurno zadovoljiti vašu potrebu za slatkim i povećati energiju na mnogo duži vremenski period.