5 razloga zašto ćete zavoljeti NovAge - našu najnapredniju kolekciju za njegu lica

Slavimo 5 godina NovAge njege kože. Od 2016. godine, NovAge setovi pomažu ženama i muškarcima da ciljano djeluju na jedinstvene potrebe svoje kože, kroz napredna rješenja za njegu. Proslavite s nama 5 godina prekrasne kože zdravog izgleda i pročitajte kojih je to 5 razloga zašto ćete zavoljeti NovAge.

1. Klinički dokazani rezultati

Odabrati i znati koji proizvodi će najbolje odgovarati vašoj koži se ponekad čini kao nemoguća misija - upravo zato su rezultati svih NovAge kolekcija klinički dokazani. Učinkovitost proizvoda je testirana na zdravim dobrovoljcima usporedbom karakteristika kože prije i poslije korištenja setova. Zato, možete vjerovati rezultatima!

 

2. Snažno djeluju i štite vašu kožu

Svaki NovAge set sadrži biljne matične ćelije. Njihove tehnologije utemeljene na biljnim matičnim stanicama bogate su zaštitnim sredstvima koja pomažu neutralizirati štetne utjecaje iz okoliša i tako usporavaju pojavu znakova starenja kože - djeluju kao zaštitnici vaše mladosti!

 

3. Jednostavna rutina njege u 4 koraka

Život zna biti zahtjevan. Vaša rutina njege ne treba biti takva. NovAge pruža vašoj koži sve što joj je potrebno kroz 4 pažljivo osmišljena koraka: čišćenje, njega područja oko očiju, serum za snažno djelovanje i hidratacija dnevnom i noćnom kremom. Cijela rutina će vam uzeti samo dvije minute vremena. Uz ovaj savršeni ritual njege uživat ćete u trenutačnim i dugoročnim rezultatima!

 

4. NovAge brine o budućnosti planete

Biotehnologija predstavlja održiviji način kreiranja prirodnih aktivnih sastojaka. Svaka NovAge kolekcija sadrži aktivne tehnologije podržane ekstraktima biljnih matičnih ćelija, koristeći već postojeći biljni materijal. Ne samo da bioaktivni sastojci zahtijevaju manje vode, sunca, fizičkog rada i zemlje za proizvodnju, nego i uzgoj u laboratoriju uklanja potrebu za korištenjem pesticida i na taj način zagađenje okoliša. Tako brinemo o okolišu.

 

5. Prekrasna koža vam pruža samopouzdanje

Uz NovAge dobivate više od fantastičnih proizvoda. Pružate sebi mogućnost da imate prekrasnu kožu zdravog izgleda što će vas dodatno osnažiti i pružiti vam osjećaj samopouzdanja. Otkrijte NovAge kolekcije i doznajte koja najbolje odgovara potrebama vaše kože.

 

Fotograf: Oriflame