Obogatite svoje obroke!

Je li vam već dosadio vaš standardni jelovnik? Tražite inspiraciju kako obogatiti vaš omiljeni obrok u danu i učiniti ga još ukusnijim? Natural Balance shakeovi i Proteinska mješavina će vam pomoći u tome!

Znamo da su Wellness by Oriflame Natural Balance šejkovi  ukusni, ali znamo da i najukusniji obrok može dosaditi ako ga stalno jedemo na isti način. Jeste li znali da postoji nebrojeno mnogo načina na koje možete koristiti vaše šejkove?

Evo nekih od naših omiljenih načina konzumiranja Natural Balance šejkova tokom dana:

1. Dodajte ga vašoj jutarnjoj kaFi

Ništa vas neće tako razbuditi kao činjenica da vas čeka vaša najdraža kafa obogaćena proteinima. Usto sadrži puno vlakana? Zvuči kao odličan početak dana!  
Pomiješajte 2-3 kašike Natural Balance šejka s okusom vanilije s vrućom vodom i dodajte u vašu jutarnju kafu. Ili, za proteinsku mocha kafu, upotrijebite Natural Balance šejk s okusom čokolade!

2. DODAJTE GA U ZOBENU KAŠU

Zobena kaša je hranjiv i ukusan doručak, a s Natural Balance šejkom ga možemo dodatno poboljšati! 
Jednostavno dodajte Natural Balance šejk s okusom jagode, vanilije ili čokolade u vodu ili mlijeko u kojem kuhate kašu i dovršite je kao inače. 

3. Napravite proteinske palačinke

Proteinske palačinke su jednostavan i hranjiv obrok, ali možemo ih još poboljšati dodavanjem Natural Balance šejka!
Pomiješajte 2 kašike vašeg omiljenog Natural Balance šejka s jednim jajetom, izdrobljenom bananom i prstohvatom cimeta ili vanilije. Ispecite palačinke u neprijanjajućoj tavi s malo ulja i uživajte u toplom ili hladom obroku. 

4. Dodajte ga sirovim proteinskim kuglicama

Dodajte Natural Balance šejk vašem omiljenom receptu za sirove proteinske kuglice, za ukusan i zdrav popodnevni obrok. 
Pomiješajte 2-3 kašike Natural Balance šejka s okusom vanilije ili čokolade s hurmama, oraščićima, sjemenkama i drugim sastojcima. Oblikujte kuglice i uživajte u njima uz popodnevni čaj.

5. Napravite kolač u ŠOLJI (mug cake)

Kolač u šolji je savršeni desert kad želite brzo pojesti nešto slatko!  Ali, možete ga učiniti zdravijim uz Natural Balance šejk. 
Zamijenite brašno u receptu Natural Balance šejkom s okusom vanilije ili čokolade. Dovršite kolač u mikrovalnoj pećnici i uživajte!

6. Obogatite umake i namaze

Iako više volite slane okuse, naša Proteinska mješavina bez okusa će biti savršeni dodatak vašim umacima i namazima, kao što su humus ili guacamole, jer će im povećati količinu proteina.

7. Obogatite SUPE

Vjerujemo da će vam se svidjeti naše ukusne Natural Balance supe, koje se brzo pripremaju, ali ako želite dodati više proteina vašoj omiljenoj supi, jednostavno pomiješajte Proteinsku mješavinu bez okusa s vrućom vodom i dodajte je u vašu supu. 

Jeste li pronašli inspiraciju? Želite još više eksperimentirati u kuhinji? Ne oklijevajte! Budite kreativni i pustite mašti na volju! Improvujte i zabavite se. Šta može biti bolje od zdrave prehrane u kojoj uživate?

Pozovite članove porodice ili prijatelje da vam pomognu da zajedno pripremite ukusan i hranjiv obrok koji će sve razveseliti.