Bloggerski vodič za sjajne usne

Postoji razlog zašto bloggeri i poznate ličnosti slove kao „utjecajne osobe“. Ove trendi žene ne samo da imaju odličan stil već ga vole podijeliti s drugima. Pitali smo neke od naših omiljenih bloggerki da zamijene prirodne nijanse visokim sjajem Vinyl gel ruža za usne - evo šta one misle!

Sandra Diaz, Meksiko
Pratite je na: @HablaBelezza ili na Youtube kanalu
Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Sunset Burst

“Već sam u potpunosti zaljubljena u ovaj novitet! Uvijek je dobro imati nešto novo i zato sam i htjela kreirati ovakav odvažan izgled koji će svima privući pažnju. Da li su među sastojcima ovog ruža za usne i “samopouzdanje i samouvjerenost”? Ja stvarno mislim da je tako; obožavam ga!”

SANDRIN SAVJET!
Moj savjet je sljedeći: ne koristite nikakve svjetlucave ili sjajne proizvode na drugim dijelovima lica kada nosite Vinyl Gel ruž. Umjesto toga, ostatak lica neka je u potpunosti mat. Ali, prije svega, usudite se da budete ono što jeste -  svijet će vam biti puno veseliji!

Onyinye Okoye, Nigeria
Pratite je na: @onyinye_okoye
Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Magnetic Magenta i Grape Splash

“Moj izgled je inspirisan prirodom i jednostavnošću. Nosim Magnetic Magenta nijansu i sviđa mi se čista sjajna završnica koja zaokružuje moj ukupan izgled; boja je intenzivna i odmah mi osvježi lice. Tkođer, doda malo sjaja mom svakodnevnom izgledu. Moja potraga za savršenim ružem za usne je završena – hvala Oriflame!

ONYINYENI SAVJETI!

1. Nikada se ne plašite isprobati neku novu boju – savršena nijansa vas čeka, žarke boje su u trendu

2. Nakon što nanesete sjajilo za usne, izbjegavajte da ga razmazujete spajanjem usana da biste sačuvali intenzivan sjaj.

3. Koristite malo podloge ili korektora u nijansi koja se slaže sa vašom prirodnom bojom usana. Ovo će u jednom potezu izjednačiti usne i stvoriti bazu na kojoj se može lakše nanositi ruž.

Emilie Johansen, Norveška
Pratite je na: @emiliena i na www.emiliejo.blogg.no
Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Malibu Blush i Tangerine Tango

"Kada nosim žarke boje ruža za usne, ostatak šminke volim da je prirodan. Ovdje sam iskombinovala Vinyl Gel tekući ruž za usne sa maskarom, svijetlijom BB kremom i malo bronzera. Da bih upotpunila izgled i učinila ga malo više romantičnim, nosim i krunu od cvijeća."

EMILIEIN SAVJET!
Nakon što nanesete ruž za usne, blago dodirnite usne vrhovima prstiju – na ovaj način taj posljednji dodir bit će prirodniji i svježiji.

Veronika Nikkoko, Rusija
Pratite je na: @nikkoko8 i na Youtube kanalu
Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Malibu Blush

“Ljeti volim žarke boje, pogotovo bogatu rozu nijansu kao što je ova The ONE Vinyl Gel nijansa. Mislim da se savršeno slaže sa svježom kožom i svijetlobrončanom šminkom na očima – što je lako postići koristeći bronzer i rumenilo u kombinaciji. Ova nijansa ruža za usne inspiriše me za odvažniji stajling – zbog toga sam iskombinirala boyfriend jeans sa sunčanim topom boje limuna!”

VERONIKIN SAVJET!
Za ovaj izgled nisam htjela da koristim tuš za oči jer nisam htjela da pretjeram sa šminkom – sve se svodi na naglašavanje usana i stvaranje dojma blistave svježe kože.

Marketa Venena, Republika Češka
Pratite je na:@marketavenen ili na www.marketavenena.com
Nosi: svih 6 nijansi

“Ako nosite neutralnu šminku na očnim kapcima, možete odabrati bilo koju boju ruža za usne, od svijetlo roze do tamnijih, sve će izgledati sjajno! Izbor prave boje je u potpunosti vaš izbor!”

MARKETIN SAVJET!

Neka vam make up ostane u prirodnim nijansama – time imate priliku da se poigrate sa različitim nijansama ruža za usne u toku dana. Samo odaberite onaj koji odgovara vašem raspoloženju!

Tekst: Sophia Marinho de Lemos


Tekst: