Uručeni ključevi novog automobila Hyundai i10 dobitnici Oriflame nagradnog konkursa “Septembarski spektakl”

Sretnoj dobitnici automobila Hyundai i10 Melihi Altoki iz Sarajeva uručeni su ključevi novog automobila osvojenog u velikom Oriflame nagradnom konkursu “Septembarski spektakl”. Ključeve je uručila Country Menadžerica Oriflame kompanije u BiH Alma Kratovac, a svečano uručenje glavne nagrade upriličeno je u prostorijama Hyundai salona.

Iskrene čestitke na osvojenoj nagradi sa željom da ovaj automobil donese mnogo novih Brend partnera i veći uspjeh u radu sa Oriflameom uputila je Country Menadžerica Oriflame kompanije BiH Alma Kratovac.

“Interesovanje za nagradni konkurs “Septembarski spektakl” bilo je veliko. Pristiglo je skoro 3.000 originalnih fotografija, a Oriflame kompanija je pored glavne nagrade dodijelila i 24 seta Oriflame proizvoda u vrijednosti od po 200 KM tokom tri mjeseca. Ovo je odličan uvod u našu jubilarnu 55. godinu postojanja kompanije koju proslavljamo naredne godine,” izjavila je Kratovac.

Nagradni konkurs organizovan je za sve Oriflame članove i one koji su to željeli postati u mjesecu septembar. Uz svako učlanjenje i narudžbu u vrijednosti od minimalno 29 KM, Oriflame je darovao jedan poklon iznenađenja svakom svom članu.

„Iznimno sam zahvalna Oriflame kompaniji što je prepoznala rad mog supruga i mene i proglasila našu fotografiju pobjedničkom. Ovaj automobil za nas predstavlja rezultat dugogodišnjeg rada jer mi naprosto živimo Oriflame priču koja uspješno traje već četrnaestu  godinu,“ izjavila je Meliha Altoka, pobjednica nagradnog konkursa, nezavisna direktorica Oriflame kompanije, ali i viši asistent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu.

Tekst: Fotograf: Oriflame BiH