UPOZNAJTE TOP LIDERA: MARIELU IZ MEKSIKA

Što inspiriše naše top saradnike? Razgovarali smo s Marielom Elorduy Blackaller i saznali što je motivira.

Pitali smo se što potiče osobu na kombinaciju poduzetničkog duha i strasti za ljepotom, te razgovarali s Oriflameovom top lidericom Marielom. Jutro je i odmah dobivamo odgovor od Mariele – lako je razumjeti zašto je poduzetnica, to joj je u krvi. Odrastajući u Meksiku provela je 20 godina sudjelujući u privatnom poslovanju svoje obitelji. Prije 4 godine pridružila se Oriflameu i ostalo je povijest.Evo Marieline inspirativne priče i nekoliko osobnih savjeta!

Šta za Vas znači poduzetništvo?
– Poduzetništvo je oduvijek bila moja strast. Dopušta mi razvoj vlastitog poslovanja i mogućnost da izrazim kreativnost, inovativnost i ostvarim vrijednost zajednici. Motivirajuće je biti u poziciji financijske neovisnosti. 

Šta vas inspiriše?
– Mogućnost da promijenim svoj život i da budem primjer svojoj djeci, te najbolji vođa koji pomaže svom timu u ostvarivanju uspjeha.

Zašto ste strastveni kada je u pitanju ljepota?
– Ljepota je dio nas i svuda je oko nas. Ljepota odražava vašu unutrašnju stranu i pomaže vam u otkrivanju lijepih aspekata. Briga o nama samima je vrlo važna ukoliko želimo izgledati i osjećati se dobro. 

 

Moja omiljena rutina za ljepotu...

  • Svaki dan uživam u dugom, opuštajućem tuširanju
  • Lice čistim sredstvom za čišćenje ali koristim i tonik, Time-reversing serum te dnevnu i noćnu kremu. Obavezno koristim kreme sa zaštitnim faktorom.
  • Za svakodnevni make-up koristim korektor, anti-ageing make-up ili BB kremu ako sam u žurbi, neutralno sjenilo i tuš za kapke. Da biste imali savršeni make-up svakako ga završite paletom boja za obrve i kuglicama za nijansiranje.
Tekst: