Pet sjajnih modnih savjeta Ize Sobstil!

Trenutak kada ljeto ustupa mjesto jeseni veoma je uzbudljiv... Promjene se bukvalno osjećaju u zraku! Ne samo da je to jedan od najljepših perioda u godini, već je i najpogodniji trenutak da istražite nadolazeće trendove.

Ova sezona jedna je od najuzbudljivijih koje sam do sada vidjela. Modne piste su preplavljene životinjskim šarama, predivnim eklektičkim geometrijskim motivima i hipnotizirajućim jarkim bojama. Svježa lica prirodnog izgleda vraćaju se “na velika vrata”. Tako da ove jeseni dosadi definitivno nema mjesta!

"Pogledajte glavne trendove koje sam odabrala za vas i eksperimentišite, izađite iz svoje “zone komfora” i ostavite trag sopstvenog stila!”

ZA DIVLJE U SRCU
Za izgled jesenjeg glamura, uklopite odjeću suptilnih tonova s Imana nakitom sa stiliziranim uzorkom kornjačinog oklopa. Dodir crvenog mat ruža na usnama i vaš potpis “Power” mirisom za sjajnu završnicu i željeni efekat.

IGRA BOJA I OBLIKA
“Ako su vam klasične boje jeseni dosadne, onda je vrijeme za promjenu u vidu jarkih boja! Razigrani predmeti kolekcije Graphic i Very Me Candy Gloss lakovi za nokte zasigurno će vam razvedriti kišni dan.”

LUKSUZ JE U DETALJIMA
Vanvremensku profinjenost postići ćete kombinujući Classica torbu sa odjećom neutralnih boja, ali bogatih materijala, kao što su vuna i kvalitetan pamuk. Nekoliko kapi parfema Giordani Gold Original za luksuz oko vas.

SEDAMDESETE SE VRAĆAJU!
Za osavremenjen izgled sedamdesetih, uz svoju Imana torbu nosite dugu, valovitu kosu, uske hlače sa visokim strukom i ležernu bež satensku bluzu. Super-uvijene, duge trepavice učinit će vaš izgled savršenim.

VRIJEME JE DA ZABLISTATE
Imitirajući boje večernjeg, jesenjeg neba, Stardust šal prelijeva se od roze do srebrnasto-sive boje. Dodajte potrebnu količinu sjaja na usne uz The ONE Power Shine ruž i karizmatični miris, kao što je Power Woman!Tekst: