Početna
Najbolji lijek za neposlušnu kosu
Najbolji lijek za neposlušnu kosu
Objavljeno: 15.2.2024
Elegantna, sjajna kosa je izgled koji mnogi od nas žele da postignu, zbog čega su naelektrisane antene jedan od naših najstrašnijih neprijatelja. Ali uz odgovarajuću pripremu, stilizovanje i tretman, zaglađeni izgled kose je lakše postići nego ikada – samo slijedite ove jednostavne korake!
Saznajte više
1. ODABERITE PRAVI ŠAMPON I REGENERATOR
Da biste se uhvatili u koštac sa tvrdoglavim antenicama, morate početi od početka. To znači da izaberete šampon i regenerator koji su posebno formulisani za borbu protiv neposlušne kose. Naš Milk & Honey Gold šampon i regenerator su stručnjaci u rješavanju ovog problema i učinit će da vaša kosa izgleda glatko, meko i sjajno.
Saznajte više
2. POČASTITE SE MASKOM ZA KOSU
Hidratacija, hidratacija, hidratacija – da biste pobijedili neposlušnu kosu, potrebno je da je stalno prisutna! Milk & Honey Gold maska za blistavu, nježnu i svilenkastu kosu će intenzivno nahraniti i hidrirati vašu kosu. Koristite je 1-2 puta sedmično, rezultat će biti blistavo mekan i svilenkast!
3. PRONAĐITE PRAVU ČETKU
Nakon što ste oprali i regenerisali kosu i upotrijebili masku, očešljajte vlažnu kosu, velikom, širokom i ravnom četkom . Zahvaljujući ravnom obliku, četka je antistatična i umirit će neposlušnu kosu!
4. KORISTITE DODATNO SREDSTVO
Sljedeći korak je da zaštitite svoju kosu od oštećenja uslijed toplote i vlage pomoću hranjivog proizvoda. Duologi sprej pruža vam vrhunsku zaštitu, dok u isto vrijeme zaglađuje kosu.
5. OSUŠITE FENOM
Sada kada ste pripremili kosu, vrijeme je da je osušite fenom. Koristite Styler Vent četku koja omogućava cirkulaciju toplog vazduha, smanjujući vrijeme sušenja i izlaganje toploti. Također daje glatkije rezultate od sušenja bez četke.
6. ZAVRŠNI DODIR
Kada vam se kosa osuši, dodajte malo Eleo zaštitnog ulja na vrhove da biste ih zagladili. Zatim naprskajte po cijeloj površini Duologi sprej za sjaj kose kako biste zadržali vlagu i stvorili sjajnu, blistavu završnicu. Još uvijek vidite neke tvrdoglave antenice? Naprskajte sprej na čistu četkicu maskare ili četkicu za zube i njom raščešljajte kosu. To će biti trik koji će zaključati svaku dlačicu na mjestu.
Naručite proizvode iz ovog članka
Milk & Honey Gold šampon za sjajnu, meku i svilenkastu kosu
(784)
Milk & Honey Gold
Milk & Honey Gold šampon za sjajnu, meku i svilenkastu kosu
15,00 KM

Kutak za inspiraciju

Kako njegovati prirodne kovrdže
Njega kose

Kako njegovati prirodne kovrdže

Nije vam uvijek jednostavno da njegujete svoje prirodne kovrdže? Pripremili smo vam pet savjeta uz koje ćete postati pravi stručnjak za kovrdžavu kosu.

Pročitaj

Ostale kategorije

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR