3 glavna make-up trenda za 2017. godinu

Svake godine vidimo jako puno make-up trendova koji su često prolazni. 2016. godina nije bila iznimka. Ali, kako polako ulazimo u novu godinu, možemo ustanoviti da se nekih od trendova trebamo nastaviti držati. Ovo su top tri trenda kojih se ne možemo zasititi!

1. IZRAŽENE OBRVE
Gdje god se okrenemo, možemo vidjeti bujne, pune obrve. Ovo je jedan od trendova 2016. godine koji će potrajati i naredne godine. U suprotnosti sa previše uređenim, uredno počupanim i savršenim obrvama, novi trend su pomalo neuredne pune obrve začešljane prema gore.

Bez čega ne možete? Gel ili vosak za obrve, puder za obrve i dobra četkica za oblikovanje obrva.

2. PRIRODAN IZGLED
Prirodni make-up je prisutan već nekoliko godina, ali je 2016. postao pravi trend. Možemo zahvaliti zvijezdama poput Alicie Keys i Kendall Jenner koje su prihvatile “no-make-up” make-up pokret, gdje je prevladao prirodniji izgled od onog izuzetno konturisanog. Ovaj izgled karakteriziraju svježa sjajna koža i make-up pomoću kojeg ćete postići prirodan izgled, koji je u suprotnosti sa dramatičnim izgledom.

Bez čega ne možete? Prozračno rumenilo u prahu, BB krema i lagani tekući puder.

3. ISTAKNUTE USNE
Lijepe napućene usne će nastaviti biti moderne u 2017. godini. Bez obzira preferirate li mat ili sjajne usne, crvene ili plum, nastavite odvažno i hrabro nositi svoj ruž za usne! Da biste još više istakli usne, najbolje je manje naglasiti ostale dijelove lica. Prirodan izgled se odlično slaže sa istaknutim usnama.

Bez čega ne možete? Odaberite između sjajila za usne, olovaka za usne, ruževa i tečnih ruževa koji su u ponudi!


Tekst: