Tri višenamjenska modna dodatka za maksimalan broj izgleda

Znamo kako je obično – s dolaskom nove sezone i novih trendova, samo se dovedemo do praznog novčanika, pretrpanog ormara (i osjećaja krivice). Srećom, trend višenamjenskih elemenata je sve jači. Zbog toga nećete biti prisiljeni da birate između praktičnosti i profinjenosti. I ne morate se osjećati nimalo krivima!

1. Prilagodljive naušnice 

Naušnice koje možete nositi i u svakodnevnim i poslovnim prilikama, kao i u izlascima su osnova koju morate imati u vašoj kolekciji. Samo dodajte ili uklonite dio naušnice za odvažan ili manje odvažan izgled. Savršene su za sasvim ličnu poruku koju želite da pošaljete o sebi.  

2. Torba s dva lica
Ne možete se odlučiti za boju torbe? Nema problema. Uz ovu torbu s dva lica možete nositi obje boje! E to se zove usklađenost sa skoro svim što imate u ormaru!

3. Višenamjenska osnova
Budimo iskreni. Znamo da dok ovo čitate, u isto vrijeme provjeravate e-mail, postavljate nešto na svojim profilima društvenih mreža, lakirate nokte i planirate šta da napravite za večeru. Potreban vam je modni dodatak koji može sve, baš kao i vi sami - torba koja ide uz različite stilove...i ogrlica u jednom proizvodu! Ova torba je definitivno nešto što morate imati!

Tekst: Fotograf: Oriflame