Najvreliji ljetni trendovi (i mirisi koji idu uz njih)

Vrijeme je da osvježite ljetnu garderobu, ali šta će se to nositi ove sezone? Kako bismo vam pomogli, predstavljamo vam četiri nezaobilazna trenda i četiri mirisa koji ih prate i dopunjuju – mirisat ćete fantastično, a tako ćete i izgledati!

NABORI I VOLANI
Ako volite fiestu, onda će vam odgovarati „španski“ ljetni trend. Bluze sa spuštenim naramenicama, svilenkaste crvene tkanine sa detaljima od crne čipke i bogati nabori su ono što ćete nositi ove sezone na odmoru. Uz ovaj trend savršeno se uklapaju cvjetni parfemi s crvenim jasminom ili đumbirom u srcu mirisa. I, zasjenićete sve – to vam garantujemo!

Obožavat ćete: My Red i So Fever

 


 

NJEŽNA ROMANTIKA
Vi ste ženstvena djevojka i ponosite se time. Za vas, provod na plaži podrazumijeva široke, dugačke haljine, valovitu kosu i preplanulu kožu. Imate sreće jer se romantika vratila na velika vrata! Ovog ljeta sve je u cvjetnim dezenima i čipkastim detaljima, lepršave haljine i materijali u bijeloj boji ili pastelnim tonovima. Za djevojke koje planiraju da najtoplije mjesece provedu napolju, parfem mora biti delikatan, cvjetni – jorgovan, cvijet narandže, bijela ruža i frezija; kao dašak slatkastog ljetnog zraka.

Nadahnut će vas: Women’s Collection, Volare Forever and Eclat Femme Weekend.

KVADRATI I PRUGE
Tkanine sa kvadratima i prugama su osavremenjeni – kao odjeća za izlet, samo mnogo interesantnija! Vaš stil ne iziskuje mnogo truda, a ipak uvijek izgledate elegantno. A takav treba da bude i vaš parfem, od kraljevskog bijelog ljiljana ili đurđevka, da upotpuni vaš lagani, profinjeni stil.

Zaljubit ćete se u: Tenderly Promise and Incognito za nju.

TRENDSETERKA
Ovih dana, svi cool klinci nose veš kao garderobu za izlazak – da, spavaćica je sada modni vrh. To je trend koji zahtjeva dosta samopouzdanja, ali to je ok, vi ga i ovako imate na pretek. Uz ovo ide “buntovni” parfem – nešto zabavno i upečatljivo sa notama bijele čokolade, duhana ili vanilije!

Isprobajte: Love Potion Secrets and VIP Only


Tekst: Fotograf: Getty Images