Novi Trend: Hibridna šminka

Ljubitelji šminke, pažnja! Stiže novi trend u vaš grad i mi smo super uzbuđeni! Želite da saznate više o hibridnoj šminki kao i zašto i vi treba da joj se radujete? Stižu odgovori.

ŠTA JE HIBRIDNA ŠMINKA?
Hibridna šminka je šminka sa unaprijeđenim benefitima i teksturom u odnosu na one koje obično nalazimo u proizvodima za njegu kože. To podrazumijeva podloge visoke pokrivne moći s ultralakom teksturom, proizvode za njegu usana i pudere za lice sa zaštitnim faktorom. Drugim riječima, to je šminka superiornih karakteristika koja se istovremeno brine o vašoj koži.

U KAKVE PROIZVODE TREBA DA ULAŽETE?
Osmislili smo nekoliko proizvoda sa dodatom vrijednošću da bismo vam pružili šminku s najboljim mogućim efektima. Ovo su proizvodi u koje treba da uložite:

1. Giordani Gold Long Wear mineralni tekući puder sa ZF 15
Ovaj tečni puder obogaćen dragocijenim italijanskim vulkanskim mineralima pruža ne samo kompletnu i dugotrajnu pokrivenost već pomaže u borbi protiv starenja. Oporavlja kožu i čini je glatkom. Tokom dana štiti vašu kožu zaštitnim faktorom 15.

2. Giordani Gold balzam za podmlađivanje usana sa ZF 12
Ovaj multifunkcionalni balzam za usne obogaćen je dragocjenim vitaminom E i esencijalnim masnim kiselinama – bogatim botaničkim uljima koja omkešavaju i njeguju vaše usne, kao i hijaluronskom kiselinom koja daje vašim usnama  potrebnu vlažnost i punoću. Sa zaštitnim faktorom 12 štiti delikatnu kožu vaših usana.

3. Giordani Gold Secret korektor
Ovaj zgodni korektor poboljšava izgled kože ispod očiju i također savršeno pokriva sve nepoželjne nesavršenosti cijelog lica. Njegova kremasta podloga koja se lako stapa s tonom kože sadrži biljni ekstrakt koji njeguje mladost vaše kože.

4. Giordani Gold mineral puder u kamenu
Ovaj puder obogaćen mineralima daje potpunu pokrivenost sa veoma laganom završnicom. Njegova formula sastoji se od 90% mineralnog pudera, antioksidanata i zaštitnog faktora 15, i sprečava preuranjeno starenje.

Tekst: