Poklon za Majčin dan

To je jedini dan u godini posvećen najposebnijim ženama u našem životu: našim majkama. Za Majčin dan, mi smo inspiraciju u darivanju našli u omiljenim slavnim muzama.Za samosvjesnu mamu

Celebrity inspiracija : Gisele Bündchen

Kao i brazilski super model Gisele, tvoja majka je nešto poput fitness gurua. Surfanje? Ona je stručnjak. Joga? Tri puta tjedno. Kung fu? Ona bi vas sigurno zaštitila u borbi. Za dinamične majke, s neograničenom energijom, to mora biti Oriflame Wellness proizvod.

 

Za mame u pokretu

Celebrity inspiracija: Sheryl Sandberg

Glavni i operativni direktor Facebooka, pisac i aktivistica je svijetli primjer kako žene mogu kombinirati majčinstvo i važnu karijeru u isto vrijeme. Sandberg vas podsjeća na svoju majku: ona je inspirativna članica uprave, ali kod kuće, ona je jednostavno "mama". Poklonite joj Tenderly Promise - obiteljski miris, za one koje su odvojene od svoje obitelji.

 Za mamu intelektualku

 

Celebrity inspiracija: Chimamanda Ngozi Adichie

Tvoja majka je najpametnija žena koju znaš(a ne kažeš to samo zato što je tvoja mama). Njen idol je  spisateljica i feministica Chimamanda Ngozi Adichie. Tvoj idol je uvijek tu za tebei ona je tvoja najnježnija zaštita. Tender Care je idealan dar za nju i sigurno će joj se svidjeti.. 

 

 

 

Za mamu koja je usvijek u trendu

Celebrity inspiracija : Victoria Beckham

Dok vaši prijatelji kradu odjeću svojih starijih sestara, vi ste uvijek virili u majčin ormar. Kao sve klasične trendsetterice poput Victorie Beckham , tvoja majka uvijek izgleda izrazito dotjerano. Dakle, na ovaj Majčin dan, predlažemo da darujete Giordani Gold make-up - to je bezvremenski dar, baš kao i ona.
Za mamu koja voli kvalitetu.
 
Celebrity inspiracija:Zhang Ziyi.
Kineska glumica Zhang Zryi proslavila se filmom “Crouching Tiger, Hidden Dragon,” ali se odlučila vratiti domaćem filmu u potrazi za snažnijim ženskim ulogama. Zvuči vam poznato? Vaša majka želi najbolje - bez kompromisa! NovAge skin care set klinički dokazano ima najbolje rezultate, a upravo to ona očekuje od svojih proizvoda.Tekst: Fotograf: Getty images