Nova sezona, nova frizura

U prelaznom razdoblju često imamo potrebu za promjenom. Nova odjeća, novi tretmani ljepote i nova frizura su ono što trebamo. Ovo su frizure i stilovi koje vam predlažemo – požurite u frizerski salon!Kate Bosworth
U svijetu frizura, 2015 godina će se pamtiti po slavnoj bob frizuri Kate Bosworth. Prva je skratila kosu u siječnju, a nakon toga su je slijedile Sienna Miller, Rosie Huntington-Whiteley i Margot Robbie. Mislimo da ćemo biti sljedeći na redu… 
  

Kim Kardashian

Kada Kim Kardashian promijeni frizuru cijeli svijet to primjeti. Prvo smo obožavali njezinu dužinu do ramena, ali naša je “It Girl” nedavno promijenila boju kose u platinasto plavu. Dižemo svoj lijepo manikiran palac – ZA!

 

Jessica Hart

Pune obrve Jessice Hart prirodnog oblika i lepršava kosa savršeno  dočaravaju obožavane 70-te.  Nije potrebno da skraćujete kosu, već samo stanjite pramenove i nestašna frizura je gotova.   


Beyoncé

Beyoncé je kameleon kad su u pitanju frizure. Mijenja boju i stil brže nego što većina ljudi mijenja odjeću.  U prvom nam je trenutku bilo žao što se više ne možemo diviti njezinim raskošnim, dugim, plavim uvojcima, ali je dužina kose do brade uvjerljivo jedna od frizura koje joj izvrsno pristaju. 

 
Lily Collins

Kada je  Scarlett Johansson ošišala kosu u stilu punk- frizura bili smo malo iznenađeni.  No, kada je Lily Collins također hrabro skratila kosu bilo smo doista zadivljeni! Ne samo zbog stave koji takva frizura odražava već i zbog doze sofisticiranosti koju je ta frizura dočarala. 

Tekst: Fotograf: Getty & Shutterstock